Pineapple20 Bırakın desteksiz uyutmayı destekli(sallayarak, emerek vs.) bile uyutamıyorum. Sadece babası pilates topunun üzerinde sallayarak uyutabiliyor. Çok üzülüyorum ya insan evladını uyutmayı beceremez mi? ☹️
Eminos Pineapple20 bebeginiz kac aylik uyanik kaldigi saatleri takip edin oyle uyutun oglum 20 aylik saat takibiyle uyutuyorum elhamdulillah cok kolay oluyor emerek uyuyor
Tugba5834 Pineapple20 al bendende o kadar canım tükendim artık çarşafta sallanarak uyumak istiyo bende tek sallayamıyorum yoruluyorum yanımda biri olmadı gerekiyo illa süreklide olamıyo kimse nolcak böyle bilmiyorum
Ervanec Pineapple20 seni o kadar iyi anlıyorum ki bizimde ilk 3 4 ay uykularımiz işkenceydi babası ve halası uyuturdu oturur ağlardim yetersiz hissederdim kendimi. Ama sıkıntıları alerjisi gazi varmış cok yorulup zorla uyurdu sonunda zamanla geçti suan 9 ayligiz benden başkasında uyumuyor. Keske arada babasında uyusa diyorum 😊 kendini yetersiz hissetme biz onlar için her zaman en iyisi ve en güzeli için uğraşıyoruz zaten. Cok yorulduğu için babasında farkli bi teknik olduğu için dayanamayıp uyumuştur yoksa bebislerimiz için en güvenli yer hep biziz unutma. Onunda bu sıkıntılı süreci geçtiğinde hep seninle uyumak istiycek 🥰 Pineapple20
Pineapple20 Eminos 7.5 aylık. Bir hafta öncesine kadar desteksiz uyutmaya çalışıyordum çok da güzel gidiyorduk. Şimdi asla uyumak istemiyor. Şu an uykusundan uyanalı 4,5 saat oldu ama bana mısın demiyor.
bebekzeynep Eminos merhaba bebeğim 20 aylık ve emerek uyuyor demissinz bu durum gece sık uyanmasına sebep oluyr mu
Mervemerveesk Pineapple20 4.5 saat çok olmuş evet, oğlum 10 aylık onun için bile fazla bu ara. Acaba yeteri kadar enerji atmıyor mu? Bir bu geldi aklıma. İnşallah güzel uykular uyusun minik ❤️
Pineapple20 Eminos uyumuyor ki 🤷♀️ Uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım ama destekli de uyumuyor 😣
Pineapple20 Mervemerveesk teşekkür ederim inşallah 😊 evet uzun bi ara ama babasıyla 5 dakikada uyudu bilmiyorum hata bende mi ☹️Enerjisini atamamış olsa babasıyla da uyumamazlık yapmaz mıydı?
AcemiHemsireanne Mervemerveesk bence uyanıklık süresi bebekten bebeğe değişir benim kızım 3.5 aylık 3 saat ayakta kalabiliyor elbet bir nokta da uykusu gelecek sabredip bekleyin lütfen umarım geçecek hepsi
Eminos bebekzeynep merhaba canım evet canim gece cok sik uyaniyordu ben gece beslenmesini 17 aylikken biraktirdim cok yorulmuştum gunduz uykusu iyi gece uykusu berbatti
Mervemerveesk Pineapple20 evet tabii🙂 o zaman bir şey diyeyim mi size, boşverin babası uyutsun siz de ayaklarınızı uzatın şöyle😍 bu bebeleri anlamak zor çok zor😂
Eminos bebekzeynep o zamanlarda uyanir ama acikir ve uyanir ama gece muhallebisi hazirlayabilirsiniz onu yerse belki biraz uzun uyur
bebekzeynep Eminos onu da yedirp dnedm canım yine çok sık uyanyr ben uyutmadan 1 saat önce yediryrdm o mu rahatsız ediyr acaba
Pineapple20 Tugba5834 nasıl uyuyo canım peki o zamanlar? Ben daha hiç yalnız kalmadım babası bi yere giderse ne yaparım diye korkuyorum 😱
Tugba5834 Pineapple20 valla ben o zamanlar ya anneme gittim ya görümcem geldi tek kalmadım korkuyorum da artık ağlıyor durmuyo da
Pineapple20 Ervanec diş çıkarıyor bununla ilgili olabilir mi acaba? Bi de babasından 10 gün ayrı kaldı belki de özledi o yüzden onu istiyor diyorum. Gerçekten kendimi yetersiz hissediyorum. Hep bende uyumasa da olur biraz bende biraz babasında uyusun 😄😄 hatta mümkünse desteksiz uyusa daha güzel olur🤲🏻😊
Mavi0688 Ervanec merhaba benim bebegimde alerjik ve uyuyamiyor. Gozlerini kasiyor esniyor agzi yirtilircasina ama uykuya dalamiyor son care artik cok uyku bastiriyor heralde agliyor agliyor oyle uyuyakaliyor her seferinde ve uykusu cok hafif 30 dk suruyor max. Siz diyetle mi duzeldiniz nasil duzeldi uykulariniz kurban olayim bi anlatin akil verin cok zor durumdayim cok uzuluyorum bebegimin o haline