Poyraz020116 ikizleriim kesinlikle gerekli ama pahalıya gerek yok bizde ikeadan almıştık ilk couguma 6.ay da başladık kullandık 2 sene şimdi 2 çocuğum oldu 8 aylık şuan 6. Ayından beri kullanıyorum gayet sağlam birşey olmadı
Yasemin_06 ikizleriim ilk zamnalr asiri gerekli oluyor cnm ama pahali alma o gereksiz oluyor en uyhun fiyatlidan al bzimii 14.5 aylik mama tabagi koyulan yerde geziyor oturmuyo
Mom9 ikizleriim kesinlikle gerekli hem de ikiz bebekleriniz başka yolu olur mu hiç😅 9aydır gayette oturuyo
Margaritta Ben şu masaya sabitlenen tek parça sandalye gibimsi şeylerden alacağım portatif olsun istiyorum
Brrn8890 ikizleriim gerekli helede ikiz diyorsunuz şu bimde a101 de falan satılanlar yeterli oluyo fiyatlarida uygun
Metil ikizleriim bimden 60 liraya aldik suban 1 yasinda elim ayagim diyebilirim tek başimayim onu oturtup gozumun onunde is yapabiliyorum tavsiye ederim
sherlock_mom ikizleriim kesinlikle almalısın,büyüdükçe meraklı oluyor herşeyi karıştırıyor. Allah göstermesin kucağınizdayken çorba, çay vs dökülebilir. önüne oyalabilecegi bı kaç şey koyarsın oylanir minikler
Sarikuzumalp ikizleriim ben aldım ama hiç kullanadım doğru düzgün oğlumda yerde yemek daha kolayımıza geldi. Ama ikizler için kesinlikle şart. Sizin için zorluk olur emekleyince hiç durmazlar ki. Kesinlikle almalısınız siz
kitapkokusu_ ikizleriim 1 ay oturdu suan hiç istemiyor 9 aylık emekledikten sonra istemedi oturtamıyorum
ikizerkekannesi ikizleriim 14 aylık ikizlerim var kesinlikle alınması gerek hayat kurtarıcı yemek yedirme dışında ben 7-8-9-10 aylıkken mama sandalyesıne koyup mutfağa yanıma alıp işlerimi yapardım (tek bakıyorum)
ikizleriim ikizerkekannesi ben de tek bakıyorum Allah yardımcımız olsun 😅 hangi modeli kullanıyorsunuz?
ikizerkekannesi ikizleriim amin valla zorluyor büyüdükçe😅ben e bebek markanınkini kullanıyorum ama değiştiricem hareketlendikleri için mama sandalyesini sallamaya başladılar düşücekler diye korkuyorum arkadaşta ikeanın kisini görmüştüm gayet güzel ve sağlamdı ondan almayı düşünüyorum
ikizleriim https://m.trendyol.com/tripper/my-little-gourmet-fonksiyonel-mama-sandalyesi-pembe-p-43461377?gads=true Şöyle bi model buldum nasıl sizce? Baya kullanışlı gibi ama oturma yeri deriymiş terletmez mi?🤔
Mecannn ikizleriim kesinlikle gerekli ve ikea derim hafif ve bi parça uygun fiyatlı cok caf cafli biseye gerek yok
Brrn8890 ikizleriim kesinlikle emniyet kemerlerini bağla sakın ihmal etme ama benm bebegim düştü çünkü çok şükür bişey olmadı ama oyle yüksekten düşünce çok kötü bişey 1 yıl olucak belki düşeli aklıma geldikçe hala.kotu oluyorum 😔
ikizleriim Brrn8890 çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın 😔 nasıl bir mama sandalyesi kullanıyordunuz?
Bsecill ikizleriim evet kesinlikle gerekli sofra adabını öğreniyor çocuk onda kendi yemeyi deniyor ne bileyim aile olarak birlikteliği öğreniyor. Ben ikea antilop kullanıyorum memnunum tavsiye ederim