GHSU Clover istisnalar tabi ki olabilir test yapılması gerekeni de ilk defa sizden duyuyorum hamdolsun belli ki alerjisi yok kızımın.
GHSU Tubisimben kesinlikle o korkuyu düşünerekten deldirmek istedim bende elbet delinecek kız çocuğu nihayetinde inşaAllah bizde sizin gibi sorunsuz takarız küpelerimizi 😊
GHSU DamlaGoktug Bir çok kişinin tercihi aklı ermeden deldirmek bebeklerimiz içinde en iyisi bu bence umarım sorunsuz atlatırsınız 🌸
GHSU Betlll canım o konu da bilgim yok yani hiç kulak deldirmedim dışarı da o yüzden makineleri bilmiyorum 😏 ama küçüktü makine
renkliruya ablamda kızlarının kulağını küçükken delirmedi..aklı erince küpe takmak istediler ama ne yazık ki deldirmektende korktular.. Ve aklı ermeden deldirmediği için pişman.. Büyük şimdi takıyor ama bir kaç defa deldirmek zorunda kaldılar.. Çünkü acıdı Vs. Ve kapandı.. Küçükte aynı şekilde..şimdi hala kulağı delik değil.. Küpe takmak istiyor ama korkuyorda kuzum.. Kızım olsaydı küçükten deldirirdim bende..
Cennetkokulum__ GHSU canım ben 7 aylıkken deldirdim ve küpesi 2 hafta sonra değiştim. Keşke biraz daha bekleseydin. Ayrıca hiçbir bakım yapmadın. Zaten küpesi ilaçlıydı. Sadece bir iki kere krem sürdüm
GHSU Cennetkokulum__ anladım canım eczacı 1 hafta sonra değiştirebilirsiniz deyince değiştirdim bende 😒 dünden beri altın küpeleri var kulaklarında kabuk kaplamamış baktımda yine de krem sürdüm
HYM GHSU 3. Gün değiştim cnm ben atlınlarını taktım bir sıkıntı yaşamadık şükür akıntı falan da olmadı büyüklerimiz altın daha hızlı iyleştirdiğini söylerdi hep
Sebosss GHSU inşaallah canım 😊 Benim kızım da benim saçımı kulağımı çekiyor ben de çıkardım hatta kupelerimi nasip artık bizde biraz daha aklı erince deldiririz😊😊