kbrysm 4 ay 3 günlük sadece anne sütü alıyor 7 kg 😊 sürekli kucakta gezmek istiyor yatmak istemiyor sürekli kendisiyle konuşulsun istiyor 😀
Damlapilatin2020 Pnaronur17 4 ay 16günlük ek gıdaya geçtik 7 kilo du 4 aylıkken aşıda öğrendim. İkimizde mutluyuz 😍
1yaramazannesi Pnaronur17 3 ay 25 günlüğüz 25 gün önce 6 kilo 850 gr dı şuan kaç bilmiyorum boyu da 63 cm di cuma kontrolümüz var
Buse_Ecem Aleynaaaaaa eğer biberonu seviyorsa göğüs silikonları var ya emzirirken kullanılan ondan takıp emzirmeye çalış. Benim kızımda bazen meme reddi yapıyor ama onu takınca biberon sanıp emmeye başlıyor. Umarım seninki de emer o şekilde.
Zekzek 2 buçuk aylık 5900 kilosu boyunu bilmiyorum 🤷🤷kafasını tutuyor sağa sola dönüyor erkenci böcük 36 haftalık 2700 dogduk
Eylulminam Pnaronur17 benimde kizçem 3ay 22 günlük 3 aylıkken bakilmisti tam 5800 Du ayda ort 1 kilo alıyor şu an muhtemelen 6500 7000 arasıdır 😇 Emzriyorum ve mama veriyorum gunde 2 öğün 🤷🤷
BuseBuglemKerem Bizde şuan 2 ay 17 günlüğüz kilo 3500 boy 51 cm doğdu şuanda kilo 5200 boy 58 cm iyi mi sizce bana kilosu az geliyor sadece mama ile besleniyor
Ruyayagmur Sütüm xaten en bastan beridir cok az mama veriyordum cok mama değiştirdim 10 yiyip bırakıyor çok zorlandım yavaş yavaş ekk gıdya gctık meyve püreleri şmdide ygrt larla devam ediyorum icine meyveler katarak oglum yemedi bnm sade yogurdu