Prensprenses2020 Pnaronur17 3 ay 17 günlüğüz 5450 gram kilosu boyu 62 cm oğlumun ben sabah akşam mama veriyorum sütüm yeterli gelmiyor tek gögsümü emiyor başını hal tam tutamıyor sizinki tutmaya başladımı acaba
Hepimom Pnaronur17 3 ay 21 gunluk. 3. Ayinda 5800 du boy 62 idi. ne kadar aldi bilmiyorum 4. Ay kontorlunde belli olacak. Sizinkiler bebek arabasinda veya kanguruda duruyor mu? Benim bebegim sevmedi ikisini de
Mervee35 Pnaronur17 4 ay 6 günlüğüz.anne sütü alıyor sadece. 7 kg ve 65 cm. İlk başlara döndük meme konusunda bazen sürekli emmek istiyo. Emzik kullanmıyo ama ağzının içinde gezdiriyor mememi😁kimi zaman uyucağı zaman resmen kavga ediyo memeye. Öyle böyle geçiyo günlerimiz 😁😂senin bebiş nasıl
Pnaronur17 3 ay 20 günlük 1 hafta önce 6 buçuk kg şuan illaki artış olmuştur iyimi sizce ? valla pusette otururken yarı gövdesini bile kaldırıyo 😊
Prensprenses2020 Pnaronur17 gayet iyi kilosu bence maşallah bizimkide sırtını felan kaldırıyor da başını tam tutamıyor daha
Pnaronur17 Bebek arabasında gezmeye bayılıyo Kendi kendine uyuyo içinde gerçi hem kış hem pandemi pek gezemedik ama hastanede flan puset taşımaktansa daha iyi ♥️
Cizrelili 3.ay 12 günlükken kilosu 5800 şuan 3.ay 22 günlük ama bilmiyorum kilosunda artış olur inş boyu 63 cm sizce kilosu iyi mi hem mama hemde benim sutumu içiyor ama benim sütüm çok az geliyor
Esnbsra Merhaba kızım 3 ay 24 günlük 3 ay kontrolünde 6.700dü kilosu 62cmdi boyu şimdi 4. Ay kontrolünde ne kadar olduğu ortaya çıkacak 😌 günde 3 kere mama veriyorum kalan zamanda emiyor ama sütüm ilk günden beri çok çok az 🥺
Aleynaaaaaa 2800 doğmuştu şuan 3 ay 27 gunluguz 3 aylıkken 5.750ydi ama son 3 haftadır meme reddi yaşıyoruz kaç klduk Bİlmiyorum 😓
Buse_Ecem Aleynaaaaaa eğer biberonu seviyorsa göğüs silikonları var ya emzirirken kullanılan ondan takıp emzirmeye çalış. Benim kızımda bazen meme reddi yapıyor ama onu takınca biberon sanıp emmeye başlıyor. Umarım seninki de emer o şekilde.