Ays_krk aynur942 ah zor da laf mı 🤦😂 esnemeleri bile aynı anda düşün artık gerisini 😅 oğlanın istekleri hiç bitmiyor zaten ama ALLAH kolaylığını da sabrını da veriyor 🙏🥰
Ays_krk GoGirl 5 yaşında bizi neler bekliyor acaba 🧐 biraz durulma oluyor mu nolur güzel bir şey de bana 🤦😂😂
aynur942 Ays_krk Bu kadar yorulmanıza rağmen eğlenceli ve sohbeti güzel bi annesin rabbim evlatlarını sana bağışlasın bacımm💕
TheLatte Ays_krk 16 aylık oğlum var benim ama görümcemin oğlu var 4 yasında cok fena 😂🤭 yukarda 15 yazmısım 16 aylık olmuş 🤭
ikiprensannesii2 Aselyaa Daha 4,5 aylık ne totosu duruyo ne başı o kadae hareketli ki kolu bacağı çıkcak diye korkuyorum şebek bide öyle yapınca gülmesi var ahhh🥰🥰🥰🥰
Ays_krk aynur942 aminn hepimizin evladını bağışlasın inşallah 🙏🥰 her şeyi kafamıza takıp kendimize dert edersek ohoo geçmez bu ömür. Hem çabuk yaşlanırız 😂 dertten, kederden yaşlanacağımıza çok gülmekten kırışsın cildimiz 😁😍
5858g Aselyaa ay varya aynısını ben diyorum kızım çok akıllıymıs akşama kadar kollarımda hal diye bişey kalmiyo aşırı hareketli bütün erkek bebekler böyle mi acaba merak ediyorum yaradılışlarında var heralde bişey 😊
Aselyaa 5858g aynen oylee doğuştan kuvvetliler valla emerken bile ne totosu duriyo ne eli hicbiyeri 😂 kızım prensesmis vallaha 🤣