Aselyaa GulcanYldzdal hislerine tercümanın valla kız kızıma boşuna yaramaz demişim ya meğer 😂😂 Allah eksikliklerini göstermesin 🙏
aynur942 Ays_krk 4 yaşına getirene kadar heralde 4 değil bi 10 yaş yaşlanırım dengem bozuldu her önüme gelene çatıyorum 😂😂 eşimle her gün birbirimize giriyoruz bu bebe yüzünden neden ağlıyor karnı aç gazı var sen anne olacan da görecem Allah eksik etmesin ne diyelim😂😂😍😍
Ays_krk aynur942 erkek bebek her yönden daha zor gazları hiç bitmiyor yaramazlıkları zaten meşhur yürüme konuşma kız çocuklara göre geç olur vs vs 😅 başlı başına sabır imtihanı resmen 🤭 yaramazlıkları baki ama büyüyünce en azından kendi işini kendi yapıyor 😁 ben sinirlenince çocuğu atardım babasının üstüne kendimi banyoya kilitlerdim orda azıcık dinlenir sakinleşir hiçbir şey olmamış gibi geri gelir oğlumu sakinleştirirdim 😂😂
curly_mom 8 aylık oğlum var ben de benim ki böyle sanıyordum 🤦🏻♀️ hamileyken çok ceviz fındık yedim kesin ondan böyle oldu bu çocuk diyodum, meğer erkeklerin geninde mi var nedir 🤣🤣
aynur942 Ays_krk Ben atamıyorum malesef sussun diye çocuğun emziğini Allah ne verdiyse batırıp veriyor danino reçel tatlı meyve suyu anlatamıyorum bi türlü babalık şeysi hemen herşeyi yesin istiyor 😂
Esdoel Aselyaa 10 buçuk aylıktan sesleniyorum benimki her şeyi erken yaptı sıralamaları doktoruna söyleyince o kadar şaşırdı ki inanmadı gözünün önünde döndü diğer fitmemizee emekledi en son fitmemizee yürüdü doktor bana bunu gözünün onumden ayırma sakın dedi düşün. 🤣 En son ki macerası sehpanın üzerine tırmanmak sehpa kalktı ortadan bu serde koltuğun yastığını yere indirip üzerine basıp koltuğa çıkıyor halimi sen düşün 🤣
Ays_krk aynur942 abooo 😱 yok bacım yok sen verme adamın eline yazık bebeye 😂🤦 kaç aylık senin yakışıklı