Berjin77 ikikizannesi1 o sorun bende de var ya galeriden seçiyorum ama profile konmuyor anlamadım bend bıraktım çok gerekli değil diye 😊
Ozgecan3 [silindi] profil fotom hiç yok nasıl slcem yuvarlak yerde artiya tıklıyorum galeri açılıyor foti seciom olmuo
Aaylin SevcanEbrar Ayni seyi düşündum, dun facebookta bir grupta "Bu sekilde pembe kan geldi, adet kanimi hamilelik mi?" diye bir fotoğraf paylaşılmışti. Bizdeki de mide sonucta, bence hic gerek yok.
Ftmsnny Berjin77 sürekli yni yeni kullanıcı adı ile kişiler açılıyor. Giren kişi kadın mı erkek mi belli değil. Sapık mı hiç belli değil. Bebeğinizin fotosunu koyacaksınız. Çoktan güvenli değil bence
Ftmsnny Berjin77 yüzünde sivilce var diyecek koyacaklar poposu pişik oldu diyip koyacak kalçasında leke var diyecek koyacak vb vb vb
Berjin77 @adm evet Ozgecan3 ile ortak bir sorunumuz var aslında çok sorun değil de hatırlamışken söyleyeyim dedim profile galeriden fotoğraf seçiyorum ama eklenmiyor
Barismehtap Berjin77 googledan mutlu anneleriz yazıp ordan foruma girip yüklemeniz lazım,ben öyle yapmıştım