Yusufalim Kizlar bebeginde bu sorunu yaşayıp da profesyonel destek alan varmı aranızda yada yaşayanlar kaç aylıkken öğrendi yani nasıl öğrendi 17 ayligiz hala aynı hergun eline herşeyi veriyirum ama yokki aslaaa cigenmiyor yalayıp atıyor yere
Meeerveunal Yusufalim bir instagram annesinin yazısını okumuştum onun başına gelmiş işk gün sebze çorbasının içine irmik koymuş sonra ince bulgur sonra pirinç sonra bulgur mercimek sonra yulaf lapası derken Alışmış bebeği yani akdemeli olarak yapmış deneyin isterseniz bi
Zeylina Yusufalim aynı durumu yaşıyoruz 16 aylık ve ben hiç blendır kullanmadıpım halde böyle oldu hep çatalla ezerdim benim kızım asla çiğnemiyo direk yutmaya çalışıyo eline ne versem ısırıp atıyo ve ben bu duruma çok içerleniyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Betuul09_kumsal Kızım 5 aylık ve iki üç gündür havuç püresi veriyorum kusuyo atiyo midesi mi kaldirmiyo acaba yada sindiremiyor mu anlamadım bide afedersiniz verdiğim günden beri kakası havuç olmuş neden böyle oldu bilen var mı ya endişeleniyorum
kurkmantosuz-madonna Betuul09_kumsal bi kaç ay. kakada çıkması normal canım ek gıda sonrası endişe edecek bi durum değil
Deletedmom418 Betuul09_kumsal onun totisini yerim sindirememiş. Bende kakasında gördüğümde şaşırmıştım kan sanmıştım hatta bi baktım havuç 🤣
Nisaninannesi1 Betuul09_kumsal normaldir sindirememis tam üstelik 5 aylık. Ayrıca 5 aylık bebise pure ile başlamasaydınız önce çorbalardan başlayın sonra pureye geçersiniz. Sebzeleri çorba yapın
kurkmantosuz-madonna Yusufalim sebebi bu genelde Dr kar blendır kullanılmaması gerektiği çatal ile ezilip verilmesini söyler 🥺 bunlara biz blendır bebekleri diyoruz biz yavaş yavaş alışacak ama sizi yoracak bu durum
Yusufalim kurkmantosuz-madonna malesef benim oğlum.bir defa siyanoz şekilde açıklık oldu ciğere kaçmış falan dendi sonrası doktor 1 yasa kadar deneme dedi bir yaştan sonrada cocuk kabul etmedi zaten dotkor değiştirdim sırf bu yuzden