Birgarip Şu forma bir evlilik terapisti alsanız.85 milyon burda olur yeminle😁mutsuz evlilkler rekoru kırılır🙄mutlu olanlarda meraktan uye olur valla☺bence bi düsünun😁
kahvekokusuu Birgarip inan bunu bende düşünmüştüm 😋 esimle cok iyi anlasiriz ama bi kac tane anlasamadigimiz konu var hatta daha bu aksam dedik internetten bi evlilik terapisti olsa da sana neyi neden nasil yanlis yaptigini anlatsa ben anlatinca anlamiyorsun demistim
Mariposa Birgarip terapist buradaki postlardan sonra hayatında edinmedigi tecrübeye sahip olup en son psikiyatristten randevusunu da alıp koşarak uzaklaşır 😅
Birgarip kahvekokusuu 😁neyseki bu konuda tek degilmisim😁su erkeklrrin kafasini bizden baska birilerinin acması lazım ışık tutası lazım ben sahsen beceremiuorum🙄
Birgarip minnostospik 😁😁😁😁 85 milyar diyorum evli olanların hayatlarını merak edip yaw nasıl bir ortam die giren bekarlarda olacak öyle bi terapistten bahsediyorum😁
Birgarip kahvekokusuu doğru diyon kız valla.ama en azından aynı fikirde oldugun insanların varlıgini bilmek guzel🤗
minnostospik Birgarip önce hayalinizdeki evlilik terapistini bulmak lazım dediginiz terapist yeryüzün de var midir bekarları bile kendine çekebilecek 😅😅
BaraninAnnesi Birgarip nasil anladınız ki benim mutsuz olduğumu. Sizden daha mutlu olduğum kesin diyorsunuz?
Birgarip minnostospik 😁😁benimkide bir umut iste hayalde olsa en azından bu sekilde mutlu olucak ciftlerin varligi bile mutlu olmama yeter😁
BaraninAnnesi Deletedmom5447 neden bu kadar hircin davrandığınızı profilinize girince gordum. Hep bi görümce esle kavga halindesiniz surekli sikayet etmissiniz. Demek sizin o kadar ihtiyacınız var ki benim sacma bulmama bu yüzden saldırdınız.. ki bencede bi evlilik terapistine kesinlikle gözükun👍🏻