_ADA_ aliMommy sen anne mi dedin bana tekrar edin ya da aaaa değince bakmayın. Siz dediğinde bakıyorsunuz diye öyle devam etmiştir.
EgeveAlyaninannesi aliMommy vallahi benim kizimda 14 aylik baba baba diye oluyor ama anne demiyor isine gelen seyleri soyluyor dede mama abi vs
Mom98 aliMommy başka kelimeler kullanbiliyorsa olabilir ablamın oğlu 3buçuk yaşında yeni yeni basladi konuşmaya
aliMommy _ADA_ beni Aaa diye cagiriyor sürekli birsey istediginde Aaaaa diyor bide uzatarak aaaaa komik ama gercekten oyle 😄
Seden aliMommy yaaa ayyyynii benim oğlum. Bu kadar mi inat olur bi bebe. Ann diyodu heyecanlaniyodum resmen gülüp susuyodu 😀 baba diyodu bana. Baba 😀 simdi de sürekli anne diyo 🥰 bilerek yapiyodur merak etmeyin sandigimizdan daha akillilar.
_ADA_ aliMommy bi tanıdığımızın oğlu neredeyse dört yaşına kadar öyle kendince uydurma bi dille anlaşıyordu ailesiyle. Su deyince başka bi şey anne deyince başka bi şey diyordu. Ana okuluna kadar devam etmişti.
mrvcr wafflee_42 benimki de 11 aylık. baba, dede, bebe, memme, gu (bu su demek) diyor. hadi an-ne diyorum tükürüyo 🥺🥺🥺 Allahım sabır ver 😂😂😂 aaa dese ona da razıyım şahsen ama yok 🤷♀️
Tuba01 aliMommy canm seni oyle cagirdiginda tepki verme cocuk oyle alismis benimkide bana dada diye seslenio😫😂
mrvcr wafflee_42 o bizde de vardı, hatta o yüzden ilk kelimesi anne olur diye bekliyodum. hala bekliyorum 😂😂😂
Beybi_si aliMommy bence dememmesi daha iyi 😣 bu son bir aya kadar hep anne desin neden demiyor diyordum suan da unutsa o kelimeyi diyorum artik surekli herseye anne anne anne anne.. bıktım 🤦♂️ o kadar yoruyor ki beni gunde inanmazsin 2000 defa anne diyordur bi ara babasina da anne diyordu suan babasi ben anne degilim babayim diyince babaaa diye bağırıyor 😊
mrvcr Nerimanduru benim oğlum da 3-4 kelime söylüyor onun dışında herşeyi ııııı diye istiyor. hatta arada zorluyorum alışmasın herşeyi ıııı diye istemeye diye ama şiddet giderek artıyor. istediğini alınca hahha diyo şebek 😂😂😂
Ummus-kaan aliMommy benim kızımda 20 aylık anne demiyor herşeyi söyleyebiliyor nerdeyse bana anne diyemiyor oğlum 8 aylıkken demişti oğlumdan duyarak der belki diye bekledim hep ama demiyor
alpsmommmmm Ummus-kaan ya aynı durum bizde de var 20 aylık oldu anne demiyor 9 aylıkken bir ara anne demişti sonra unuttu galiba şuan da çocuğunuz diyor mu anne ya da ne zaman demeye başladı