CigdeminMevasi Eymenncik bnm makinam hem yıkama hem kurutma. Çok memnunum pandemi başladığndan bu yana dışarı hiç çamaşır asmadım eşim ve kendimnkini eve serdim ama kızımnkileri hep makinada kuruttum
cansuaydin Eymenncik bende Arçelik var.. hayatımı kurtardı. Balkon çamaşır odası vs yok.. o yüzden salona kur kaldık iflahim kesiliyodu.. e şimdi bebek de var.. o yüzden mis gibi.. ama çamaşır Mak kurutma mak ikisi birlikte çıkmış şimdiki aklım olsa öyle alırdim ben alırken yoktu
Bahar_12aras Eymenncik ben kullanıyorum daha doğrusu evi eşyalı kiraladığımız için eve aitti ve çokk memnunum hele de bu kış aylarında çok iyi oluyor
Filiztuana CigdeminMevasi Eymenncik 3 gün önce eşimin pantolonu ve gömleklerini atim dedim kurutmaya atmaz olaydım ekstra kurutmaya aldım adamın kıyafetler küçüldü 😂😂😂😂 banada bir gariplik var kıyafetlerimde dedi😂😂 bende yeni yıkandıya giydiğinde açılır dedim garibim yedi ama bildiğin küçüldü ya hahahahha😂😂😂
Eymenncik cansuaydin bende bugun oyle dusundum hic aklima bile gelmedi o zaman. Faturalarinizi nasil etkiliyo peki?
denizesintim17 cansuaydin boşver iyi ki öyle almadın kurutmasi bozulunca çamaşır yıkamada da sorun çıkıyor. Hiç olmazsa kurutmada bir aksilik olursa bir süre asarak idare edebilirsin. Bir de 2 si bir arada olunca makinenin tambur ve moturu yıpranması daha kısa oluyor kısa bilgi üzülme yani 😉🙃
Beren94 Eymenncik Hayatımı kolaylaştıran herşeyi çok seviyorum, kurutma da bunlardan birtanesi mükemmel birşey çok memnunum, Bosch serie 8 kullanıyorum ve aynısından da çamaşır makinesi kurutma elim ayağım oldu hele bir de bebek varsa şart
Eymenncik Beren94 bencede bebek icin iki gune bir 1 makine calistiriyorum nerdeyse faturalarinizi nasil etkiledi peki
Bebekcik2406 Beren94 bir şey soracağım bende de beko kurutma makinesi var ama çoğu bebek kıyafetinin ve kendi giysilerimizin üzerinde kurutucuya atılmaz işareti var. Hiç dikkat ediyormusunuz yoksa elinize ne geçerse atıyormusunuz
Beren94 Eymenncik Öyle aşırı bir fark olmadı ben klima vs de çalıştırdığım İçin aslında bize zaten hep yüksek geliyordu ondan🤦♀️
idil1990 Eymenncik bende iki ay oldu alali fatura takibi yaptim degisen bisey yok sadece 25 tl fazla geliyor. Deger yani.
Matmazell_ iremnurkilic benmde vestel yeni alındı bana süpriz olarak 😅 daha henüz tam kapasiteli kullanamadm ama ne kadar çalıştırıyosunuz haftada 1 mi ?
iremnurkilic Eymenncik hiç etkilemedi. Bana zaten 70’den aşağı gelmezdi fatura bu ay 75 gelmiş gayet makul bence. 2600’e aldım ben
sokomel bende bosch kurutmalı çamaşır var pek memnun sayılmam buruşuk çıkıyor ütü istiyor. pek kullanmıyorum nadir battaniye vs yıkayacağım zaman daha çok veya geceden atıp sabaha istiyorsam falan.
denizesintim17 sokomel makinenin için de bırakıyorsanız buruşuyor ama sıcaklığı ile çıkarırsanız bir şey olmuyor. Tabi genel de
MinikAsyam Eymenncik ben hamileliğimin son ayında aldım. Bebek odasında kurutuyordum önceden ama evin içinde çamaşır kurutmak bebek için uygun değil diye Arçelik aldık. Aman allahım neden daha önce almamışım dedim resmen. Önceden çamaşırlık hiç kalkmazdı ortadan ama şimdi muhteşem yıka ve kurut. Bir evin olmazsa olmazı olabilir bence. 8 kiloluk aldım ben. Evet biraz buruşuk çıkarıyor; bunun içinde kuruduktan hemen sonra alıp katlayıp kaldır ak gerekiyor. Bir tek çarşafları artık kurutmaya koymuyorum. Kapı üstünde kurutuyorum. Çünkü küçük bebekle çarşaf nevresim ütülemek aşırı zor oluyor.
Eymenncik MinikAsyam ya bende oyle dusunuyorum kiyafetleri atarim nevresimleri o sekilde kuruturum diye peki faturaniz nasil genel olarak hep kullaniyormusunuz