[silindi] Dilekcsgn annesi kendini güvende hissetmek istiyor, o yüzden😊 emin ol geçici. Kucağına al sakinleştir yanında olduğunu hissettir ona😊 kendi tekrar oyuna dalacaktir mutlaka💜
Dilekcsgn canimoglum_2020 Allah hepimizi sabır ve güç versin ınsalah gerçekten çok zormuş evlat yetiştirmek sabır ve emek istiyor🙏👶
bgmarik Dilekcsgn 7 ay 5 günlük kızım var.Son on gündür uyku diye bir şey yok.Gündüz yine emerek uyuyor ama gece her 15-20 dk da bir kalkıyor😔Dişleri kabarmış yakındır çıkması.Normalde bir süre kendi oynardı park yatağında şimdi hep kucağıma gelmek istiyor😔
Dilekcsgn DamlaCan inşallah faydasını görürsünüz bende yurutec kullanma taraftarı değilim aciksasi eşimde sürekli söylüyor yurutec alicam diye bindirmem diyorum ve çocuğumun huyunu da biliyorum naparsam yapım hersey den sıkılıyor hiç birsey ise yaramıyor
DamlaCan Dilekcsgn inşallah görürüm orda da bir 15-20 dk oyalansa yine şükür dicem 🤲 ise yararsa yazarım :)
[silindi] Dilekcsgn bebeğim 8 aylık oldu benimde o donem kucağıma alıyordum biraz sakinleşince kucagimdayken eline oyuncak veriyordum sonra yanima oturtuyordum veya yatırıyordum oynuyordu tabi biraz dalana kadar yanında duruyordum ara ara da ismiyle hitap edip varlığımı hissetiriyordum. Sende dene bakalım 😊
Dilekcsgn [silindi] deniyorum aslında sakinleşince usul usul kalkıp işleri yapmaya çalışırken onun oynadığı odanın önünden geçince beni görüyor tekrar bir bağırma ağlama. O böyle olunca bende çok gergin oluyorum üstüne birde korona flan derken bunaldık.
Asya12 2506 sizin 1saat Iyiymis benimki koydugumda yere bağırıyor kucakta bile rahat durmuyor mızmız bende bu konu ile ilgili bir post açmıştım desenize yolum daha uzun 4,5aylik benimki
Asya12 Dilekcsgn inanın tecrübe de olsa aynı yorgunluk aynı bunalım benim ikinci cocugum ama sanki yeni anne olmus gibi bunalıma giriyorum kızımda böyleydi hatta daha beterdi oğlum dan ben onu nasıl buyutmusum diyirum .biraz rahatlayıp sıfırdan başlamak ne zormus
Dilekcsgn Asya12 ben zaten bu psikolojiyle 2 co düşünemiyorum açıkçası yani bunu hayırlı bir şekilde yetiştirirsem ne mutlu bana🤗🤦🏻♀️
EslemEva_23 Dilekcsgn maalesef tekim memleketten uzaktayım ailem olsa hele ki annem beni asla tek bırakmazdı durum ortada kronik hasta gelemez
Dilekcsgn EslemEva_23 bende de durum aynı hergun görüntülü arar yoruluyorum diye üzülür yanımda olsa çok yardımcı olurdu ama hem astım hastası hem yasaklar zor gerçekten.
Dilekcsgn Ozge-omer ya aslında bende alt 2 dış çıktığında huysuzluk olmadı kehribar kolye kullanıyorum yani hiç huysuz değildi dışı çıkarken ama niye böyle anlamadım