tubist Kilo konusunu hic sıkıntı etmiyorum ancak boyu persentile göre yuzde 3lerde. Biz de anne baba olarak selvi boylu degiliz ama bizden de kiaayolacak gibi geliyor. oldukca minyon bir bebek. 11 aylik 71 cm… Size ne yapmak gerekir
Agg0207 tubist çokta kısa değil aslında belki kilolu bir bebekse sana görünüş olarak öyle geliyordur çinko içeren besinler tükettirebliran ruşeym katablirsin yogurduna mesela ama en önemli faktör tabi genetik yapı
Miniminiprens tubist aynen benim oğlumda öyle şuan 12 aylık 73 cm. Ama benimki 42 cm doğdu haftasında doğdu ama kısa boylu ilerliyor. Doktor takip edicez 2 yaşına kadar dedi
Julijuli tubist bol kalsiyum içeren gıdalar verin yogurt,kefir,peynir gibi.her bebegin gelişimi farklıdır elbette uzar zaten boyu da kısa değil maşllah kuzuya
tubist Miniminiprens benimki 8 aylik dogdu premature sayilir. 44 cm dogdu.. tabi dogdugu boyunda etkisi vardir
tubist Zalimsin kendim olctum baya dumduz tutabildik. iste ne biliyim saglikli olsun tabiki de erkek bebek oldugundan birazcik cok azcik takiyorum🙄
tubist Bulutbey canim. bir cm bile fark ediyor bebeklerde 74 cme kadar 3 cm var, yetişkin boyu olmadigindan bariz belli oluyor
arzuuu tubist 1 yaşında kontrole gidince ebe ölçer bence çok takıntı yapmayın birden uzaklar benim oglum da 1 yaşında 72 cmdi simdi 2 yaşında 89 cm belli olmuyo bi anda uzayiveriyor