Yeloturko Kızlar bebeğinizin eldivenlerini ne zaman çıkardınız, ben çıkardığım zaman sanki üşücekmiş gibi geliyor elleri soğuk oluyor, normalde 1ay sonra çıkarın diyor uzmanlar
[silindi] Yeloturko 1.ayda çıkardım. Ellerini tanıması lazım. Eşim yüzünü çizdiği için çok ısrar etti eldiven tak diye ama izin vermedim, takmadım. Düzenli olarak tırnaklarını kesiyorum. Ellerini emerek tanıması gerekiyor.
Fatosveaselbebek Yeloturko kizim mayıs’ta dogdu uc gun bile takmadım tanısın diye dünyayı dokunsun öğrensin diye ama oglum ekim’de dogdu üşümesin diye 50 günlüktü çıkardığımda baktim elleri de sıcak sorun görmedim ama siz çıkarttınız ya mesela elleri soguk demek ki üşüyor takın emzirince yada kucağınıza aldığınız zaman çıkarın yüzünüze felsn tutun oyle keşfetsin sizi snr gene takın banyolardan snr muhakkak takın üşütmesin ben gene oyle yaptim kıs malum
caglaras Yeloturko cnm bebekler elden üşümez mutlaka çıkar 1 aydan sonra ellerini keşfetmesi ve motor becerisi içim çok önemli geri kalır yoksa allah korusun
Efemila35 Alparslan_1008 al benden de o kadar 1 2 gün taktim millet tak dedi diye sonra baktım hiç bir zararı yok çıkarttım 4 aylıkken oyuncaklarını kavriyordu valla
Eylulunannesiiii Benim kızım 2.5 aylık hala takıyorum çıkardığım andan parmaklarını gözlerine götürüyor ve sürekli canını acıtıyor. Elini emmek istiyor ama çıkaramıyorum sürekli yüzünü gözlerini oyuyor. Bende istiyorum çıkartmak ne yapabilirim acaba 😔
caglaras Eylulunannesiiii çıkarmanız lzım çok geç kalmışsınız bir şey olmaz oymaz gözünü alışık olmadıpı için yapıyordur çıkarım çizsin yüzünü gözünü benimki kulağını koparacak gibi yapıyprdu sonra bıraktı yapmıyor alışmaya çalışıyorlar sonra oyuncak tutamaz akranları gibi üzülürsünüz 🙏🏻
Medusafer Yeloturko ben hiç takmadım evet arada yüzünü çizdi ama ertesi güne geçti çizikleri bebeğimin de elleri her zaman soğuk ellerinin soğuk olmasi üşüyor demek değil
h_yigit2 Yeloturko bende 20 günlük olmuştu çıkarmış ve tırnaklarını kesmiştim bir dahada hiç takmadık ellerini keşfetmesi de iyi oldu becerileri erken olursa daha iyi olur diye okumuştum iyiki de yapmışım diyorum 4 ay 10 günlük olduk bakalım 😀😀
acimavi Yeloturko bizim doktorumuz 21 günlük olduğunda çıkarıp tırnaklarını kesin demişti. 1 aylıkken çıkardık. Bebeklerin ellerinde kılcal damarlar oluşmamış oluyordu sanırım, o yüzden elleri soğuk olurmuş
rbndmrcn Yeloturko 2. Haftasında çıkardım çıkarın rahat etsin ellerini hissetsin üşümez merak etmeyin
Eylulunannesiiii caglaras bende çok istiyorum çıkarmak ama gözüne zarar vermesinden korkuyorum. Çıkardım kontrollü bir şekilde oyuncak verdim tutuyor bir sorun yok ama dediğiniz gibi sonra üzülmek te istemiyorum bakalım ☹️
Merveges Yeloturko 1 ay sonra çıkardım bana doktor bebegin elleri yanakları ayakları soğuk olunca üşüyor anlamına gelmez demistiensesinden kontrol edilir dedi ama çok yüzünü çiziyor bebegim tırnaklarını sürekli kesmeme rağmen yinede nasıl başarıyor bilmiyorum 😔