Senemmm11 HatFer135 hem okuyup hem anlayıp hem düşünüp hem yazıyorum bak ne marifetlerim var. Dur bide sana bakiyim okuma ✅ anlama❌ düşünme❌ cevap yazma✅ (Ama boş cevaplar) 🤣🤣
Defne17 HatFer135 neyse kıymetli vaktimi sana cok ayırdım gideyim de soylim kocama bana Afyon ay pardon Trabzon mu kesan mi burmasi alması için konuşmalar yapayım 😀😀
Senemmm11 HatFer135 Sen az bi Google amcaya sor bakiyim maskot neymiş bi oku sonra gel tekrar konuşalım 😂😂
Defne17 Senemmm11 cahille sohbet etmek güçtür bilene cunku cahil ne gelirse söyler diline 😀😀😀 Bosver bacım biz cahille cahil olmayalım
Senemmm11 HatFer135 ben anlamını biliyorum o yüzden sıkıntı yok ama sen bilmiyorsun ki maskotu böyle bir cümlede kullanmışsın 😎 o yüzden senin okuman daha iyi olur. Ek olarak bu cevabı yazacak vaktin var ama bilgi öğrenecek vaktin yok değil mi. İşte cehalet böyle böyle yayılıyor. Allah çocuğuna yardım etsin yarın öbür gün senden hiçbirşey öğrenemeyecek
Senemmm11 Defne17 kız valla ağzına sağlık çok doğru bir laf ettin gerçekten ağzına ne gelirse söylüyor laf soktuğunu zannediyor. Hayır birde doğru şeyler yazsa gam yemicem amaaannn. Gidiyimde kitap okuyayım bilgime bilgi katayım 😅 belki birileri örnek alır 😂 gerçi o şuanda set araştırmakla meşgul kim kitap okusuuunnnn kim kelimelerin anlamlarına baksın 😅 anca boş konuşurlar böyle 😅
HatFer135 Senemmm11 yeterince bilgi sahibiyim çocuk gelisim mezunuyum çok şükür elimize diploma verenler senin gibi değil de neyse….😅
Senemmm11 HatFer135 şanslı tabi böyle bilgili anası var 😂 sizin için üzüldüğümü tekrardan belirtmek istiyorum
HatFer135 Senemmm11 sen oku az daha bencede benim zaten çok mühim işlerim var 🤣sen beni merak etme canım ne isterse
Senemmm11 HatFer135 evet şuanda Google arama motoru geçmişinin Trabzon set, set fiyatları, Trabzon set modelleri, en güzel Trabzon setleri, olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam 🤣🤣🤣 off acayip mühim işler ya gerçekten 😅