Senemmm11 HatFer135 evet şuanda Google arama motoru geçmişinin Trabzon set, set fiyatları, Trabzon set modelleri, en güzel Trabzon setleri, olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam 🤣🤣🤣 off acayip mühim işler ya gerçekten 😅
Senemmm11 HatFer135 bilmeyen dicek atomu parçalamış 😂 şimdi zaten kafanı sallasan çocuk gelişimi mezunu oluyorsun 😂
Senemmm11 HatFer135 bizim bi abla vardı çocuk gelişimi mezunuydu sonra BİM’e kasiyer olarak girdi 🤣🤣 yani ortalık çocuk gelişimi mezunundan o kadar kaynıyor ki sen düşün gerisini 😅😅
Senemmm11 HatFer135 kafa sallayıp çocuk gelişimi mezunu olmama gerek yok çok şükür mesleğim var onu icra ediyorum 😅
HatFer135 Senemmm11 çok şükür 🙏mesleğimi icra ediyorum o ablayi da takdir ederim kuş kadar aklınla bı de onu hor görüyorsun🥴😏
Senemmm11 HatFer135 yoo ben onu yaptığı işi hor görmedim 😅 Okuma yeteneğinin olup ama anlama yeteneğinin olmadığını az önceleri söylemiştim sende şuanda bunu ispatlamış oldun 🤣🤣
Defne17 Sen birde coxuk gelişimi mezunuyum diye bir post ac bence iyi tutturdun bak bu isi top 10 da 1. Olursun aralara Trabzon Afyon diye diye setleri de sıkıştır 😀😀
Senemmm11 HatFer135 ayy 5. Sınıfta yapmıştım bu şakayı ben en son 😁 e doğru tabi çocuklarla uğraşmaktan kendini de yetiştirememişsin 😅
Senemmm11 HatFer135 sen benim yazdığımı iyice anlasaydın bu yanıtı vermezdin çünkü ne demek istediğim çok net😂
Kuzeybey2209 HatFer135 Görmemisliğin bu kadarı da ne peki 😁 bizene senin setinden altından kardeşim git kuyumcuya sec . Uyuz oluyorum bu platformda bebek harici lak lak yapanlara