ArasCinarveAnnesi Julijuli İçeriği kontrol edilmeden dağıtıma verilen çocuk kitapları 🤦♀️ Daha neler neler var üstelik. İşte bu şekilde daha bebeklik, çocukluk evrelerindeyken bilakis kız çocuklarına ayıbı, utancı vs aşılayıp baskı altında büyümesine sebep oluyorlar
Ceylane Julijuli kesinlikle sikayet edilmeli. Bende bim den 3 kitap aldim once kendim okudum ve aklimda kalanndan biri çocuğun bir sorumlulugu oldugu anlatılıyo yani odasini toplaması gibi yasina göre sofra kurmada yardim etmesj gibi ve bu sincap anne baba ve cocuk sincap uzerinden anlatilmis bir diger kitapta ise hasta olan arkadasa yardim konusu vardi yine tavşanlar uzerinden anlatiliyor . Diğerini hatırlayamadım. Once kendim okuyup sonra kızıma okudum ve icinde bahsetriginiz seyler gibi yanlis yazılar yoktu.
Julijuli Ceylane benim de diger aldıklarımda bir sorun yoktu hala okuyoruz normal cocuk kitapları.ama bu kitap nasıl piyasaya sürülür anlamadım hiç mi kontrol edilmedi.?baktıkça sinirim bozuluyor yarın arayacagım kapalıysa Pazartesi arayıp şikayetçi olacağım.
Anneyim5982 Julijuli cok tsk ederim canım bunu yapan kadınsa biz ne yapacax çocuklarımızı kime bıraktık Allahim😔