Deletedmom95 damlahira benim kocam öyle değil maalesef temizlik yaptığım İçin tartışma çıkartıyor. Ben de uyuyamıyorum şuan ev savaş alanı ağladım yani çok aşırı temizlik yapıyorsun hastasın diyor.😞
damlahira Deletedmom95 Allah’tan değil yoksa çıldırdiridim yaa 🙄🙄 sürekli sil süpür toz al modundayim ya ne olacak halim. Birde en sevmediğim huyum annem eşim dahil kimsenin yaptığını beğenmiyorum ya kızıyorlar bazen ama ne yapayım huyum bu benim elimde böyle
damlahira ikiKudurukAnnesi Persil, Omo, Alo favorilerim hepsinden alıyorum. Deterjan hastalığı var bende de 😂😂😂
Deletedmom95 Htckync bacılar birleşelim gün gün beraber yapalım yoksa bitmez bu leş evler ev gözümde leş şuan yakıp çıkasım var.😭😭😭
damlahira ikiKudurukAnnesi Ben sıvı kullanıyorum canım ya tozlar tortu bırakıyor kendi annem kayınvalidem hep toz kullanıyorlar öyle olmuş ben hep sıvı kullanıyorum
Deletedmom95 damlahira evet ben de beğenmem oda ayrı bi tartışma sebebi yatağı toplar eşim çırptı mı herşeyi acaba rulo yaptı mı yapmadı mı ? Giderim ben yaparım sonra kızar. Çok dağınık eşim ya. Annede temizlik yok bence ondan kaynaklı hiç temizlik yok WC bile Yıkamaz.
ikiKudurukAnnesi damlahira beyazlıyor yani çamaşırlar ? Artık psikolojim bozuldu yaa tam beyazlamiyor benimkilerrrrr
_Kardelen_ Yüzey temizleyiciyi yerler dışında nerelerde kullanabilirim evde suan 4 tane var bakışıyoruz sürekli ne yapcam ben bunlarla diye🙄 lütfen yazın
damlahira Deletedmom95 Tabi aileden gelen birşey zaten benim kendi annemde kayınvalidem de çok aşırı titizler ektim kaynım hepimiz öyleyiz maa aile diyebilirim😂😂😂
Deletedmom95 damlahira misafir gelince halıya basmalarından huylanıyor musun? Benim midem bulanıyor ama bir şey diyemiyorum ayıp olur terlik istemeyen oluyor. Yıkamaya veriyorum sürekli. Yerim olsa kendim çitiliycem. 😁
Deletedmom95 Leylak2030 gel o zaman da bana yardım et. 😂 ya da dua et gelemezsin korona var. Evini toplasın şu gariban de.😂😂😂
Leylak2030 BhrKrmn toz deterjan ön yıkamada bide tampa kullanıyorum genel temizlik 5 litrelik çok güzel olıuor mis gibi beyaz sabun