Giraysmom20 Leylak2030 yerlere cif parlak zemin, banyoya domestos okyanus ferahlığı ve cif, mutfak highgenic Ocak temizleyici aspirin ve yağ çözücü, toz içinde silikonlu mavi su kullanıyorum 😊 bulaşıkta da fairy nar 😍
Leylak2030 Giraysmom20 bende yerler için tapma kullanıyorum beyaz sabun kokulu ohh mis gibi bayılıyorum
Mom0982 Leylak2030 bu konulara girmeyelim 😂😂evde Safiye gibi bi depom var manyak gibi deterjan stoklamışım😂nerde ne kullandığımı yazarsam beyin yakabilirim🤣🤣
Leylak2030 Mircet vikingin yeni çıkan banyo spreyleti var onları denediniz mi nasıl pudra rengi mavi falan A101 de görmüştüm
Deletedmom418 Leylak2030 ben herşeye çamaşır suyu kullanıyorum ama bingonunkini kokusuz olan mis gibi :))
CemreKerem35 Leylak2030 pembe olanı kullanıyorum inanılmaz güzel bir leke çıkarma özelliği var . Halı koltuk toz alma mutfak banyo her yerde kullanıyorum çok memnunum . Çok amaçlı temizleyici olarak geçiyor .
Mircet Leylak2030 mavi olan banyo için kireçe birebir hem kokuları çok güzel hemde vegan ve bitkisel pembe olanı beyaz halıda ki salça lekesini bile çıkartıyor wc temizleyicilerinden de çok memnunum gece yatmadan önce klozete sıkıyorum sabah mis gibi cam kokusu dolu oluyor
Deletedmom418 Leylak2030 hahahah benle çok dalga geçerlerdi. Kendimi tuvalete banyoya kapatırdım ben. Yengem bayılacam diye çok korkardı. Çok severim tuvalet banyo yıkamayı ama artık bebişten dolayı koku çıkaramıyoruz.
Simiyy Leylak2030 toz ve yerler için viking beyaz şişe. Mutfak cif yağ çözücü sprey ve çamaşır sulu sprey. Banyolar için domestos
Mom0982 Simiyy canım tuvalette banyoda mutfakta ayrı ayrı çamaşır suyum var.Ocağı cifin yağ çözü ve cifin sıvısıyla silerim.yerler cif zemin uzmanı artı domestosla siliyorum ha bazen de bingo mutlu yuvam var kokusuna bayılıyorum çok da güzel parlatıyor.aynalar camlar tv cifin özel cam spreyi var onlarla silinir mobilyalar vs genelde çamaşır suyuyla silerim.gelelim çamaşırlara renkliler için omo sıvı deterjan tabi siyahlar ayrı yıkanır perwolle.beyazlara alo matik çamaşır sodası ve çamaşır suyu.havlular ayrı iç çamasırlar ayrı yıkanır.mutfak gün asirı silinir her yerin bezi ayrıdır.banyo yıkarken çamaşır suyuyla her yer boca edilir musluklar cif kireç sökücüyle ovalanır.duşa kabin içinde cif kireç sökücü birebir bazende sirke ve karbonat karıştırıp ovuyorum.atladığım olabilir yazarken yoruldum.benim evde temizlik furyası bu şekilde 🤣🤣🤣
damlahira Leylak2030 Yerlere yüzey temizleyici banyo tabiki baş tacım Domestos o kadar çok gidiyor ki eşim sen bunlari içiyor musun? Diyor. Mutfakta ABC ve yağ ve pas sökücü toz alirken Domestos klorsuz kullanıyorum. Bende deterjanları çok seviyorum ve alışverişte en çok zaman harcadığım yer diyebilirim 🤭🤭
Deletedmom95 Deletedmom418 ben de aldım ama etkisiz eleman gibi geldi. 😞 bebek de var ama domestos çok iyi kullanmaya korkuyorum onu da çaresiz kaldım biraz şeyim temizlik konusunda a bak güzel oldu değil de acaba görmediğim mikroplar öldü mü kafası.😁
Deletedmom95 Deletedmom418 işte bir tek domestos öldürüyor gibime geliyor. Diğerleri içime sinmiyor ama şöyle güzel vegan bir şey arıyorum çünkü domestos ciğerlerime işliyor ne kadar maske taksam da. Çok ağır öleceğim. Başak Burcu olduğum İçin kendimden nefret ediyorum.😡😡😡
sufflee Leylak2030 ben bimin ürünlerine bayılıyorum. Çamaşır suyu, yağ sökücü güldal mark Çamaşır deterjanı perwoll yumuşatıcı bulut Cif için cif manolya kokulu olan , kireç sökücü porcöz kullanıyorum