Cemremir00 Kızlar adetim 10 gün önce bitti biz 10 gün içinde 2 defa korunmalı beraber olduk adetim 10 gün önce bitti ama yine kan gelmiş kırmızı bu hamileleik belirtisimi anlamadım ve normal adetmiş gibi bacaklarım kasıklarım heryerim Agrıyo 😏😟 çok üzgünüm
elizabeth Cemremir00 yapmayım gözü seveyim yapmayın. Korktuğunuzu çaresizlikten buraya yazdığınız farkındayım ama burdaki kimse halime olup olmadığınızı bilemez. Tekrar kanama olmasının kistle adet düzensizliğiyle vs. alakası olabilir ya da küçük bir tahrişle. Bu yaşadığınız durum kimisinde hamilelik belirtisi olabilir kimisinde başka bi durumun habercisi herkesin bünyesi farklıdır. Yanlış anlamayın linçlemiyorum amacım kırmak falanda değil. Kanamanız geçmezse bi doktorla görüşün.
Annebalisi Ara kanama yaşıyor olabilir misiniz ? Kan gelmesi hamilelik belirtisi değil bence ki 10 günde belirti bile oluşmaz diye düşünüyorum.
Cemremir00 Annebalisi inşallah öyledir içine çok kötü bi şüphe düştü bebeğim 7 aylık ve kızım var 6 yaşında
Gamzeli03 Cemremir00 hayırlı olsun hamilesin 2 ay 29 günlük cinsiyetini de söylüyorum kız hatta ikizde olabilir bakayım evet evet ikiz biri oğlan diğeri kız Allah analı babalı büyüsün 😂☺️😘