Zeyzey2019_ Tuba benimki de 7, 7.30 gibi uyuyor. Duruma göre sabah 7 8 arası uyanıyor. Umarım yetiyordur uyudukları saat. Teşekkür ederim cevabınız için.
Aysedincbas HandeNil bizimde malesef öyle , her uyandığında tekrar uyutuyorum hiç konusmadan karanlık odada 12 gbi kesin uykuya yatıyor ,,,
HandeNil Aysedincbas Ayyy bende bi tek benimki mi böyle neden düzeni oturmadı diye kafama takiyorum 2 3 kez gece 9da yatırmaya calistiysam da hep uyanio ve 11 12 olmadan uyumuyo . Sizin bebeğimiz sabah kaçta uyanıyor
Asssooonn Ankakusu35 ya bence aslında bebekler kimyasalları çok farklı ben inanıyorum benim bebeğimde oluyor ama başkasında olmuyor mesela bizim banyo kabus gibi hiç sevmez kime sorsam banyoda çok mutlu der ama bizde tam tersi nefret ediyor 😂
Ankakusu35 Asssooonn ay o daha zor her banyo işkenceye dönüşür ikiniz içinde:( evet kesinlikle ben inanmıyorum o yüzden bu uyku meseleside biraz bebekden bebeğe değişiyo
Asssooonn Ankakusu35 sormayın artık nerden baksanız 14 güne yakın yıkamadıpım oldu düşünün o derece zorlanıyoruz
Gocmen ssevval desteksiz dalıyor uykuya evet altı temiz karnı toksa sorun yok uyuyor. Hem mama veriyorum sütüm yetersiz oldugu için, emziriyorm da