Minik1anne Hilal-Yusuf ahh ahh bir bilsem tam düzene girdi diyorum çocuğum gözünü bi açıyor hiççç durmuyor hele ki bu hafta sürekli ağlıyor herşeye emmiycem diye direniyor🙄
Prensannesi29 aliMommy 4 aylık uyumuyor sabahlıyoruz beraber 🤷🏻♀️ Sadece bazen canı isterse 1,2 gibi uyuyor.
Leman01 aliMommy Bir hafta sonra 10 aylık olacak son iki gündür 9 buçukta uyuyor normalde 12 de uyuyordu. Bir düzen oturtamadık maalesef
HandeNil aliMommy 6 aylık 11 12 cani ne zaman isterse ozaman uyuyor. 8 9 gibi uyuyor ama yarım saate kalkıyo gece uykusuna çevirmiyor bugün inat ettim 9da yatırdım kaç kez kalktı bide uykusu var uyuyamadığı için ağlıyor napcam bilmiyorum bi düzen oturtamadim çok sıkıldım
Aysedincbas HandeNil bizimde malesef öyle , her uyandığında tekrar uyutuyorum hiç konusmadan karanlık odada 12 gbi kesin uykuya yatıyor ,,,
Birprensesannesii1 aliMommy yaa herkesin bebeği 11 12 dediki uyuyormuş ne güzel bizimki taaa 2 de uyuyor 13 aylık bu aradaaaa
Seherbgs YasemiNYagmur1 sonra daha uyanmıyo mu benim oğlumda 4 aylık ama 12den önce uyumuyo. Bazen 10 da fılan uyuyo ama hemen kalkıyo gece uykusuna dalmıyo bi taktiğiniz var mı 😔
Zeyzey2019_ aliMommy 22 aylık. Eğer öğlen uyursa akşam 21.30 22.00 arası uyur genelde. Ama öğlen uyumadıysa ki son aylarda bu çok sık olmaya başladı akşam 19.00 20.00 arası uyur. Uyutsam 18.00 gibi de uyur ama bu sefer sabah çok çok erken uyanıyor.
Zeyzey2019_ Tuba merhaba. Benim kızım da 22 aylık ve uzun zamandır öğlen uykularında çok fazla direniyor. 18. Ayından beri bir gün uyuyorsa 2 3 gün uyumuyordu zaten. Sonra bir ara düzene girdi ama şimdi yine bozuldu. Son 7 günde sadece 1 defa uyudu. Benim sormak istediğim şey acaba bebeğiniz öğlen uyumayınca durumu nasıl oluyor? Yorgun mu duruyor yoksa enerjik mi? Bıraksın istemiyorum uykuyu ama istediğim kadar uyutmaya çalışayım uyumayınca uyumuyor.
aliMommy Tuba yaa eşimde birak diyor ben kıyamıyorum bebegim geliyor battaniyesini alıp gogusumu açıyor uyku istiyor memede uyuyor ama birakicam gunduz uykusunu çünkü cok yoruyor beni artık bu sat oldu hala uyumaya niyeti yok
canan_oguzkagan1 aliMommy 2gün sonra 8 ayına giriyor normalde 9-9:30en geç uyur ama bir haftadır 9:30da başlıyoruz 11e kadar zor dalıyor niye bilmiyorum 😩
MustafaEmir aliMommy 5 bucuk aylik pek uyumuyor gece 4 olur 5 olur anca uyur saat basi kalkar 10 da tamamen uyanir aksama kadar da 2 saatte bir 15 dk falan sekerlene yapar🤪😵