Eftalyaninannesi Kızlar bu ocak nasıl temizlenir ya ne yaptıysam temizlenmiyor. Sirke+karbonat,asperox,cif… her şeyi denedim. Ürün önerebilecek varmı?
Arhan-Tansu Eftalyaninannesi benimde arçelik canım aynen böyleydi youtbden videolar izledim karbonat kullanan var sirke döken var Highgenic köpük kullanan gördüm bende onu aldım denicem sende al istersen fırın ocak yazıyor üzerinde ☺️
Mom14 Eftalyaninannesi bende siliyorum arkasından sanki parmağınla iz yapmış gibi lekeler kalıyo ne kadar sinir bozucu bide o ocak yanan üstündeki şeylerinin lekesi kesinlikle çıkmıyo
Mom14 Eftalyaninannesi benimki samsung ama aynı gibi görünüyo model bakımından markası farklıymış benim aklım olsaydı hayatta almazdım bu renk resmen bezdirdi beni
Aysuma Eftalyaninannesi Benim ocakta Arçelik aynısı ve çok pişmanım aldığıma sizinkinden farkı yok ne yaptıysamda temizlenmiyor artık bende görmemezlikten geliyorum 🤯😏
Eftalyaninannesi Mom14 aynen tellesen çiziliyor, asla temizlenmiyor artık diyorum alüminyum folyoyla mi kaplasam ogrenci evi gibi😀
Mom14 Eftalyaninannesi he valla benimde öyle aynı dediğin gibi siliyom siliyom parmak izi gibi leke oluyo söküp atcam deliriyom 😀
ElifAlmila55 Eftalyaninannesi Bez izi falan değil sanırım bu sanki camın içinden oluşan bir leke gibi geldi. Ben a101 de satılan yağçöz kıllanıyorum onunla temizledikten sonra sirkelimle parlatıyorum. İkisinin markasıda highgenic yada rosmanda satılan domol bu ürünleride denedin mi? Bezde önemli
Eftalyaninannesi ElifAlmila55 camın üzerinde ellerimle dokunduğum da hiçbirsey yok gibi pürüzsüz. Sanki camin arkasında lekeler ama tabii öyle bir ihtimal olamaz 🤦🏻♀️ domolu alacağım
Omero21 Eftalyaninannesi kızlar bu ocaktan bende de var rossmanda sıvı bişey var ondan aldım ismini hatırlamıyorum onu kuru beze döküp silince çok güzel oluyo
nikimikedi7 Eftalyaninannesi benim ocağımda böyle malesef. Yanan kirler için, yağlar için Domol’un Fırın temizleyicisini kullanıyorum. Akşamdan sıkıyorum ertesi gün siliyorum, söküp atıyor. Ama günlük lekelri hiç bitmiyor.
Eftalyaninannesi nikimikedi7 diğer deterjanları öyle bekletince onlarin bile lekesi kalıyor domolun kalmıyor mu?
Deletedmom74 Kesinlikle ve kesinlikle domol ocak spatulasi var jilet gibi trendyolda 2li satılıyor temizleyicisiylebirlikte mutlaka kullanın şok olacaksınız sonuca
347684 Deletedmom74 peki o ocağın yanan yerleri cam kısım değilde o ocağın olduğu yemeği pisirdigimiz yerdeki yanmış lekelere de iyi geliyor mu valla bende bıktım ocağımdan kaldırıp atasim geliyor o yanık lekeleri çıkabiliyorsa çok dua ederim size
Ayonuz Eftalyaninannesi Cifin bİr ürünü var mutfak yazıyor üzerinde birde sirkelim var bu ikisini kullanıyorum pırıl pırıl oluyor bazende parlatıcı döküp siliyorum
Arhan-Tansu Eftalyaninannesi tabi yazarm marketten aldım bende denicem yarın inşallah cünkü bana o ocağı takarken servis mikrofiber bezle silin sdce dedi ama o şekilde hiç birşey temizlenmiyor o yüzden köpüğü aldım bakalm☺️
Arhan-Tansu Eftalyaninannesi canım denedim ben highgenic ve beyaz sirke sürdüm parladı valla memnun kaldım ☺️🙏