Minikevrenim Glshsn16 sadece anne sütü alıyorsa on güne kadsr bekleyebilirsiniz mama alıyorsa doktor danışıp fitil kullanabilirsiniz ayrıca mamasına biraz zeytinyagı damlatabilirsiniz
EsraToprak Glshsn16 ben o aylarda ara da kulak cubugunu zeytinyagini batirip poposunu uyariodum bu sekil de gun icin de yada sabahina yapiyordu.Tabi surekli yapmamak gerek.İnsalllahh gecer sorununuz🤲🏻
Ada_kiz Glshsn16 zeytinyağını bermari usulü kaynatın soğutun bir kaşık verin, karnına masaj yapın, poposuna masaj yapın ben böyle şeyler yapıyorum. Kendiniz kuru kayısı, zeytinyağı yiyin kabız yapıcı şeylerden uzak durun
Ada_kiz Ada_kiz Glshsn16 sık sık aynı problemi yaşıyorsanız pirebiyotik kullanmaya başlayın doktora danışıp nacizhane
Minikevrenim Glshsn16 hımmm pek önerilmiyor doktorlar tarafından ama fitil kullanın eger çok zorlanıyorsa kıyamam minige
Glshsn16 Ada_kiz yediklerime dikkat ediyorum aslında ama bu gece de yapmazsa doktora götüreyim diyorum 😕 baya sıkıntılı çok ıkınıyor gaz çıkarınca alttan kokulu yapıyor dolmuş durumda galiba
Maviseyyah Glshsn16 2 gündür yapmıyordu 2ay 16 günlük oğlum Dr önerisiyle bugün yarım fitil verdim akşamı öyle bir yaptı ki fırtına kadar 😁yarım fitil 2 yaş altı bebeklere öneriyorlar
Glshsn16 EsraToprak sağlık ocağına götürdüm fitil verdiler yarısını verdm aksama yaptı çok şükür üstüne banyo yaptıdım baya doldurmuş çünkü😊😊
zumratugba Bana doktor karnı şiş ve huzursuz yani ağlamıyorsa normal demişti. 3-4 günde bir yapıyor 2 ay2 günlk bebeğim bakalım düzelmezse tekrar sorcam doktora yapması için hiç bişi yapmıyorum emzirdikten sonra yapıyor genelde
Firuze Glshsn16 hiç kullanılmamış sabunu incecik kes çok ufacık bir parça poposuna yerleştir altını hemen kapat yoksa her yeri pisleyebilir☺️ Denedim arada yapıyorum başka yolu yok ufacık bebeğe fitil verilmez.
Mom084 Glshsn16 bizde mama kullanıyoruz maalesef ve sürekli kabız oluyor duphalac diye bı surup var onu kullanıyorum günde 2 sefer düzenli kullanımda yapıyor