birfincantuzruhu hayır sadece yardımcı olmak istiyorum yargılamak değil amacım. Sütün olmadığını doktor nereden anladı? Zaten gelecek olan birkaç damla kolostrum. Yaşamadığınız için bilmemeniz normal diyorsunuz da ben de yaşadım bu durumu ben de mama verdim sonra bıraktım çünkü gereksizmiş. Yanlış yönlendirmiş doktor malesef. Doktorlar bazen yanlış bilgilendiriyor. Benim bebeğim 5 günlükken doğum kilosunu yakalamadı diye doktor aç kalmış dedi beynimden vurulmuşa döndüm. Meğer 15 günlükken doğum kilosunu yakalaması yeterliymiş ben bunu aylar sonra öğrendim. Ama o günlerde çok üzülmüştüm bunu en iyi ben bilirim. Bazı doktorlar hemen mama yanlısı olabiliyor, bazı doktorlar emzirme dostu oluyor. Eğer yanlış yönlendirildiyseniz bunu değiştirmek istedim ben. Mama veriyorsunuz diye yargılamak değildi amacım. Gerekliyse tabi vereceksiniz. Ama ben neler duydum neler. Bebeğin ilk ay 500 gram alması yeterliyken 1 kilo aldı diye doktor az kilo almış mamaya başla dedi diye mamaya başlayan, biberon yüzünden meme reddi yaşayan en sonunda anne sütünden mahrum kalan bebekler gördüm. Bunları görmüşken kimseye yardım etmeden geçemiyorum. Bildiklerimi söylemezsem vicdan azabı çekiyorum. Belki diyorum ona yardımcı olabilirim belki bu sayede bir yanlıştan dönülür susup geçemiyorum. Bu yüzden de sizin yaptığınız gibi eleştiriliyorum ama napayım. Yargılayan bi insan asla olmam, bebeğini doyurmaya çalışan bi anneden başka bir şey görmüyorum yazdıklarınızda, sadece durumu tam öğrenip yardımcı olmak istedim. Neyse.