Emirin Merhaba güzel anneler sezeryan doğumdan sonra makat kanaması(çatlağı) oldumu sizde olduysa nasıl geçti
Elvenay Emirin doğum yapalı 55 gün oldu daha dün makat kanamam oldu ilkdefa oldu çok korktum aile hekimimi aradım Bi’daha olursa gitmen lazım dedi
Ecrin1896 Emirin bende oldu, yediklerime dikkat ettim. Cay agacı yagı balsamı var onu sürdüm, cok faydası oldu
DogaLina Emirin catlak var bende ama hamilelik oncesinde vardi. yediklerine dikkat etmen lazim. kabiz veya ishal olmaman gerek
F-Betul Emirin Merhaba, çok geçmiş olsun ne zamandır var? vakit kaybetmeden bir uzmana gidin 4 aydır çekiyprjm dünyam karardı erteledim erteledim kronikleşti geçmiyor pazartesi botoks yapacak doktor. Bir umut, geçmezse ameliyat 😔
tardis Emirin Ahhhhh can evimden vurdun beni 😭 çok fena birşey Allah yardımcın olsun. Bana doktor sıcak su banyosu ve kantaron yağı verdi bir de doxium diye bir ilaç kullandım. Şiddeti azaldı ama hala benimle beraber. Beslenmede biraz katı gıda biraz acı baharat olsun hemen tetikliyor.
tospikannesi2101 tardis bu ilaç işe yaradı mı sizde rahat gidiyormusunuz wc ye üzerinden çok geçmiş umarım iyisinizdir
Mom064 Emirin bende oldu tuvalete oturunca kan bosalıyodu bildiğiniz cok zor simdide üşütünce hep agrıyo popom🙊😂
Snglekiz Bende normal doğum yaptım benimde çok oldu kanama korktum Benim hemoroid vardı zaten hamilelikten önce de zülum olmuştu artık sonra sıcağa yakın ılık suyla iyice temizleyip kuruladıktan sonra elmyapımı sarı kantoron yağı kullandım çok iyi geldi bir hafta kanama da ağrı da geçti dr gitmek aklımda ama verişten ve virüsten gidemiyorum şimdilik çözüm oldu deneyin isterseniz
Atlas2020 Emirin ah ah basur aramıza hoşgeldin anacım 😬😂 4 aydır sıcak suların içinde oturmaktan ördek olucam tuvallet kabus korkullu rüyam aglayarak girip cıkıyorum resmen doktora gittim bana procto-glyvenol diye bi krem yazdı şu ara rahatım tavsiye ederim
MotherQueen Makat çatlağı için fito ve bepanthol krem öneririm iyi geliyor ama bir kaç ay sürüyor iyileşmesi