acikahve Canga Of sormayın ya aynı şekilde bende. Ondan bundan kaça kaça, evde dura dura bi kalıyoruz. Saçma sapan bi anda risk altına giriyoruz. İyice insan stres oluyor.
Beybi_si Canga benm ki de bosch bende böyle bi sorun yasadim internetten video izleyrk çözmüştm ama benm kinde makinanin ici sulu kalmisti
Canga Beybi_si Benim ki de sulu ben o suyu süngerle boşaltıp iç kısmında beyaz aparat var oraya atık gitmiş mi diye kontrol ettim kaç kere belki siz onu söylüyorsunuzdur.
Canga Olric11 Aynen öyle gündüz zaten peşinde koşmaktan iş yapamıyorum akşamda örttüm çıkmış oluyor velinimetim çalışmıyor perişan konumundayım şuan ☹️
Balkizlarim Canga resetleyip yapın 👍 çeşme programına getirip deneyin acaba çeşmesimi kapalı orayi açın
Canga Balkizlarim Çeşme açık resetledim tekrar program çalıştırdım yine su kaldı makinede. Daha önce benzer sorular yazılmış platformda bende onlardan cevap bekliyorum
Balkizlarim Canga bide hani şu giden yer bvarya oraya bak belki orada sorun var aynısı bizde olduda o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum
Canga acikahve Bir kaç gün daha bulaşık çilesi çekeceğim belli ki. Yardımınız için teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻
busrakilic1 Canga tabletten başka ilaç koyuyorsanız oluyor. Ekstra ilaç ç. Suyu katıyorsanız bir süre sonra böyle yapıyor