Ertugrulunannesii Dr browns biberonunu kullanıp memnun kalan var mı acaba bebeğim göğsümü almıyor sağıp biberon veriyorum gaz yapmadığını söylüyorlar
19052019 Ertugrulunannesii bende kullanıyorum ilk zamanlar başka bir biberon kullanıyordum çok gazı oluyordu bunda da oluyor ama o kadar değil tavsiye ederim
Damlaemir Ertugrulunannesii bende kullanıyorum canım doğduğundan beri şuan 3 aylık gaz yapmıyo tavsiye ederim 👍🏻
Deletedmom324 Ben kullaniyorum. Hava yutmuyor 👍🏻 Ama sikintiniz mide gazi ise biberon ok. Bagirsak gazi icin hangisi olursa fark etmiyor. Sizin ki hangisi?
Seymaaa Ertugrulunannesii 8 ay 12 günlük bebeğim baştan beri kullanıyorum çok memnunum. Zor aktığı için gögsümüde burakmadı çık şükür
Ertugrulunannesii Seymaaa akışı nasıl acaba mamajoo biberon kullanıyoruz geniş ağızlı aynı mıdır acaba akışları
Nnerimann Bende kullanıyorum gayet memnunum iyi ki almışım diyorum gaz tabikide oluyor ama öyle çok değil birde bu işler deneme yanılma yöntemiyle oluyor bana iyi gelen sana iyi gelmeyebiliyor ama sen bi dene bakalım faydasını görürsün belki
Damla0811 Ertugrulunannesii ben başlangıç seti almıştım 2 farklı biberon ucu geliyor bebeğim 3 aylık 1 numarayla veriyorum ki göğüsümün bırakmasın diye
Efemmmm Ertugrulunannesii ben kullanıyorum ayrıca kardeşimde kullanıyor çok memnunuz bence mememeye en yakın biberon
PelinDeniz Ben de kullanıyorum akıtması dışında memnunum. Philips avent de denedim ondan da memnun kaldım o da akıtıyor kapağını uzun uğraşılar sonucu kapatmayı beceremezsem.
Ertugrulunannesii PelinDeniz sanırım hepsinde aynı sıkıntı var ben biberonu kaynatmadan önce akıtmıyordu kaynattıktan sonra akıttı hastanede steril etmişlerdi ama içime sinmedi
bilgibulutu Ertugrulunannesii bebegım kullanamadı dr.Browns u nedense avent ve lansinoh kullanıyoruz biz cok memnunum
Efemmmm Ertugrulunannesii inşallah diyelimde KIZ kardeşimin bebişim hiç emmedi benimkiside 14 gündür bıraktı emmeyi