Volmine 86 kiloydum en son yani doğum kiloma geri döndüm doğuma girerken böyleydim. Moralım çok bozuk İstanbul’a evi ödeneceğim Pazartesi bakalım kaç kilo geleceğim
Merilice damlamirhat 45 dakikalığına kadar yapardım hamilelikten önce 🤦🏻♀️ doğumdan sonra bi türlü başlayamadım 😂
HuseyinAlp https://www.fanatik.com.tr/if-diyeti-nedir-if-diyeti-yapmak-icin-ornek-menu-listeleri-2120024 İf diyetini buldum
Tuba Gezertalha hayır emzirmiyorum. ekmeği kestim, akşam 6dan sonra bir şey yemiyorum ve porsiyonları azalttım
nurarslnn sevval_5481 sabah 11 de kahvaltımı yaptım.aksam 6 da yemeğimi.yedim onun dışında ara öğün yapmadım bol su kahve çay 😍
nurarslnn sabina2919 sabah 11 de kahvaltımı yaptım.aksam 6 da yemeğimi.yedim onun dışında ara öğün yapmadım bol su kahve çay 😍
Fatma_52 damlamirhat bende bugun basladim. 3 mil olana 6. Dk da tum vucufum terledi ve hic sıkılmadim yorulmadim da cok guzel bnce
Fatma_52 damlamirhat bendw 22 dk yqpabildim bebegimin uykusu geldi. Bebegi kanguruya koyup oyle yaotım😁 ilk defa bebegomle spor yapabiliyorum.