Edatoros Kızlar 11 gün oldu hala göbeğimiz düşmedi göbek düşmeden yıkayan varmı yıkasam sıkıntı olurmu
Elisa-m Edatoros Ben 2.gun eve gelince yikadim gün aşırı hergun yıkadım göbek 12. Gün düştü bir problem de olmadı
Begonvillll Edatoros ben 2.günü yıkadım daha göbeği düşmemişti. Bi sıkıntı Olmaz canım. Kurulayın güzelce.
zeynnep Edatoros bizde yikadik 3 gunluktu bu sorun olmadı göbeğini güzelce temizledim bir haftada düşmüştü göbeği.
Ayla-T Olmaz ben yıkadım. Orayı isterseniz streç filmle kapatın. Kapatmazsanızda yıkadıktan sonra iyice kurulayın. 11 gün yıkamamak olmaz artık.
Onmer-Defne123 Göbek yerine su getirmediğin sürece yıkayabilirsin bide bol bol kurula göbek bağı yerini
eymenkerem Edatoros kurutma makinesi ile bayaaa uzaktan tutarak hatta elini üstüne koyarak kurut ama tam kurulduğuna emin ol eve getirdiğin ilk günden itibaren yıkamıştım ben hicbir sıkıntı yaşamadım
Nurcan03 Biz ertesi gün yıkamıştık. Nazikçe göbek bölgesine doğrudan su dökmeden yıkarsanız ve sonrasında iyice kurularsanız hiç bir şey olmaz. Hatta yumuşak bir lifle vücudunu silerek de yaptırabilirsiniz banyosunu en son sadece saçını yıkarsınız.
Erencinarinannesi Edatoros bence düşmeden yıkama 15 günlükken düşmüştü yeğeniminki o zaman yıkamıştık benim oğlumun 5. Günde düştü zaten 4 gün küvözde kalmıştı eve getirip ertesi gün yıkamıştık düşünce
elfozyil Edatoros önermedi doktorlarımız biz 11 gün bekledik öyle banyo yaptı. Ama ince bir bezle vücut temizliğini yapıyorduk göbek hariç ılık suyla duş alır gibi olıyırdu :)
Kuuuzeey BiZim doktorumuz doğduğunun ertesi günü yıkamayı önerdi . Göbek bağına sürtmeden yıkayabilirsıniz su değse de sıkıntı değil sonrasında güzelce kurutun . Banyo yaptırmak bebeğin gelişimine çok güzel etki ediyor sarılık riskini bile azaltıyor
Nzehra4654 Edatoros geldiğimizden itibaren yıkadık eltim ebe ve yenidoğan yoğunbakım hemşiresi. O yıkadı ilk günden itibaren tek şart iyice kurulamak. Eltim temiz ağız mendiline alkollü dezenfektan sıkıp iyice kuruluyordu hiç sorun yaşamadık
Nur1126 Edatoros ben doğduktan 4. Günde yıkadım kulağı ölçümden geçememişti kurusun 4 gün sonra bide ölçelim dediler yıkamayın ıslanmasın dediler yoksa yıkardım aynı gün çocuk doktoruna götürdüm niye yıkamadın diye kızmıştı 😁 yıkayın korkmayın gövek bağı temizleme solisyonu kullanıyorsunuzdur zaten diye düşünüyorum
Nur1126 Edatoros olmaz ya fazla büyütüyoruz hormonlar çok ayakta bizimkininde kanadı kaç kere her seferinde fotosunu çekip doktora atmıştım 🤦🏻♀️ Hersefende çok normal demişti inşallah bişiçik olmaz sağlıkla büyüsün minik ❤️