Nazlipek Thesra bende bugün bi komşumuzdan duydum oğluna kehribar bileklik almış çok fayda etti dedi tavsiye etti bende başladım araştırmaya eli hep ağzında salyaları dışarda huysuzluk üst seviye😂😂
Thesra Nazlipek Durumun musaitse al dene birsey kaybetmezsin canim 😍 ozaman en azindan aklinda kalmamis olur😌😌
Nazlipek Thesra sitesine şimdi girdim de resimde olan kız tanıdık çıktı😂 mesaj attım ablamın sitesi kesin orjinal dedi verdim siparişi👍🏼
Nazlipek Thesra evet sitede resmi olan kız tanıdık çıktı yazdım instadan ablasının yeri orjinal kesinmiş😂
Thesra Nazlipek Evet orjinal ya bende eminim sertifikali geliyor zaten😂halamin gorumcesi felan hep ordan aldilar banada onlar onermisti digerlerine gore biraz oahali ama cok şık kutusunda geliyor😍
Alminam Deletedmom324 Mavimm ElifDuru01 Thesra Busrakocb Nrn Kehribarin tam olarak faydasını görmek için nasıl kullanıyorsunuz nasıl kullanmalı hiç çıkarmayacağız mi
Thesra Alminam Ben birtek gece yatarken çıkarıyorum gündüz boynunda oluyor 2 haftada birde akn suyun altında nötrleme işlemi yapıyorum 3-4 dk
ElifDuru01 Alminam Her rengin etkisi aynı canım. Ben kahve tonlarında aldım hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin. Kullanım olarak bende gece yatana kadar takıp, gece çıkatıyorum. Haftada bir de toprakta nötrlize ediliyorum☺️
HasibeKuru Brc01 ben AliExpressten aldım hamileyken Türkiye’de pahalı diye ve neredeyse %85 civarında azalttı ağız suyunu
Lna Brc01 verazeyn aldım bütün arkadaş çevrem de ordan aldı en güvenilir orası geliyor bana tavsiye ederim