Zelissssss Esim bana yuruyen kucuk fil diyor 😄 emziren herkes bu kadar iciyo diyorum inanmiyo merak ettim siz ne kadar su iciyorsunuz. normalde suyu zaten cok severim icmek icin susamayi bile beklemem gece emzirmeye her kalktigimda iciyorum Sabah bakiyorum 2 lt bitmis😄
Adanr34 Zelissssss hay maşallah 😅ben 2 buçuk lt anca içebiliyorum 🙄 peki cok geliyor mı sütünüz sağıyor musnuz kaç CC Geliyor?
Zelissssss Adanr34 Sabah uyandigimda sagiyorum cok dolu oldugu icin 170-180 cikiyor oda 1.5 biberon falan yapiyor bence arttiriyor suyu
Lothbrok Evet benim de emzirirken dilim damağım kuruyor. Gündüz su ayran meyve suları tüketiyorum gece de 1,5 litre bitmiş oluyor her emzirmeye kalktığımda içiyorum suyu🤷♀️ Fazla su içmek de iyi değil vücut için ama içim yanıyor
Ayla-T Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi suyun da zararı var. Su tüketimi kiloya göre olmalı 5 litre çok fazla. Abartmayın derim. 5 litre su içiyorsunuz diye 5 litre süt olmayacak sonuçta.
Neslihantrkk Zelissssss bende öyleyim zaten su içmeyi seviyorum şimdi emzirirken kana kana içmek istiyorum resmen sırf gece 2 litre içiyorum belki daha fazla
Bsrylmz Zelissssss yanlış anlamayın sizi korkutmak da değil niyetim büyük ihtimal bir şeyiniz yoktur ama bir şekerinize baktırmanızda fayda vardır diye düşünüyorum🤗
tugbamomy Zelissssss Havalar daha sıcakken bende 5 litreye yakın içiyordum ama şuan içemiyorum ya. Ama her kalkışımda mutlaka içiyorum. 2-2,5 oluyor 😊
Bsrylmz Zelissssss çok sevindim o zaman boşverin bi zararı yoksa için gitsin 😊 keşke bende yarısı kadar 2,5lt içsen 🌸
Olric11 Zelissssss vücud kitle indeksine göre 3 litre içiyorum su faydalı tabi fazlası börekleri yorar
Gulalalay cansuayy ilk iki ay 3 litre bitirmeye çalışıyordum hoşaf vs de içiyordum. Şimdi 4 aylık faydası olduğunu bilemsem hiç içmeyeceğim o derece 🙄 allahtan sütüm şimdilik yetiyor da