zaf35 Bir post okudum geçen gün ancak bulamıyorım bir türlü aloevera kantaron hindistan cevizi yağı dermaroller dan oluşan bi tarifi vardı hatta biri youtube vidyosu paylaşmıştı gören bilen duyan varsa link yollayabilir mi ya da tarif verebilir mi??
Gamzeli03 Seherronya bu bayanı takip ediyorum daha önce denk gelmedi burada bir arkadaş açmıştı bununla bilgili post oradan gördüm
Seherronya zaf35 bende şuan bacağımdaki çatlaklara yapmaya başladım 3 gün oldu inşallah işe yararda doğumdan sonra göbeğime yaparım :)
Seherronya Kayram2808 valla canım herkes geçiriyo yazmış. Benim şuan bacağımda var 3 gündür yapıyorum iyi geldi gibi ama tabi net konuşmak için erken . Eğer bacağımda işe yararsa göbeğimede yapıcam
Meleksimsek Kızlar bende Trendyol dan dermaroller siparişi verdim 20 gün oldu hala hazırlanıyor diyor ne yapıyım yaa
Seherronya Ozgeyusuf burda bir arkadaş yaptı resim attı baya fark vardı gerçekten bende ondan görüp yapmaya başladım
Seherronya Deletedmom63 heee evet😂😂 benimki kaç numara bilmiyom valla eşim önceden almıştı evde duruyodu onla yapıyorum 😍