ZumrAsel Mommyishome 7 aylık 5 numara.. üzerinde yazanlar pek uyumlu olmuyor. Bebeğin kilosuna bağlı tamamen.
Cennet-Kokulum Mommyishome bebeğim 11 kg 5+ kullanıyordum ama bulamıyorum artık o yüzden primaya geçtim 5 numarasını kullanıyorum ince olduğu için bacaklarını sıkmıyor ama sleepy 5 numara sıkıyordu
Nuraysenur Bebeğim 6.700 Gr 6 aylık, slepy nin 4 ünü aldık bu ay kilot bezli olanından. Memnun muyum asla değilim çok sıkıyor iz yapıyor.
Mommyishome Nuraysenur çişi mi sızdırıyor? Kaka beline taşıyor benim de cırtlı bezde. Acaba bez mi küçük geliyor diye düşünmeye başladım. Hoş ilk aldığımdan beri taşıyor. Bebem şimdi 5750 gram oldu. 4 e mi geçmeliyim yoksa 3+ var ona mı geçmeliyim bilemedim. 3 numaranın külot bezini almışım yanlışlıkla. Bacak arasını kesiyor benim de çok kötü oldu 🤷♀️
BaraninAnnesi Nuraysenur ya bendede iz yaoiyor bacaklarında bende benim oglan biraz tombis diye öyle yapıyor sanıyordum ama bu sleepynin genelinde var galiba yada iz yapmayan bezler var mi ki? Başka beze gecsemde biraz tombis olduğu için illa sanki hafif sıkacak gibime geliyor
kahvekolik_anne Nuraysenur külot bezler beden olarak küçük bence o yüzden sıkıyor bi numara büyük alın
Aysess38 Mommyishome aman bizimde aynen öyle hergün üst baş değiştirmekten yoruldum 😕😞 kakayı taşırıyor çocuğun belini daha ne kadar sıkabilirim ki 🙄
Nuraysenur Mommyishome sızdırma hiç olmadı ama işte çok sıkıyor. Hani kilolu falanda değil kızım bir daha külot bez asla almam artık. Kilosuna bakıp bir numara büyüğünü almalı galiba numara olarak. Bizimki şuan 4 e yakın ama 5 alicam artik
1234tmm Mommyishome bizimde son adetlerde sıkmaya başlamıştı iç lastiğini kestim öyle kullandık bitince 5 numaraya geçtik şuan sıkmıyor. Çok bez değiştirdim sızma oluyor diye bir tek sızdırma yapmayan sleepy oldu küçük geldiği için sızdırıyor olabilir bence
ZumrAsel Mommyishome gerek yok sormana diyorum bende…. Her bebeğin kilosu farklı olduğuna gore, anlayamayız. Kendiniz deneyip göreceksiniz.
Elifnaz20 Meva_ benim bebeğim de 6400 kg 3+ aldım ama 3 ile hiç farkı yok neredeyse. Bence direkt 4e geçilmeli.
kukuleta Mom62636362 işte bebeğin kiloya göre boya göre degişeniliyor bazı cocuklar kısa tosbik oluyo bazılarıda uzun bpylu zayıf oluyor e baksan aynı kilo o sebebpten bebeğe göre alınmalı ama bence sleepy nin üzerindeki kilolar pek uyumlu degil
Mommyishome Aysess38 prima pure aldım denemek için. Çok kaka yapınca o da taşırdı kakayı bacağın yan tarafından. Belinden…
Ayyucebanu Mommyishome aynı şeyleri yaşadım sizinle sleepy yüzünden sürekli üst baş değiştiriyordum prima aktif bebek kullanmaya başladım dünya varmış dedim
Aysess38 Mommyishome prima da kullandım ondada oldu taşma 😕🙄 bebeğimin kakasından dolayımı ki acaba çok sıvı afedersiniz ishal gibi yani bu yüzden mi ki😐 ama normal değilmi yani anne sütü alıyor henüz 3aylık
Mom62636362 kukuleta aynen öyle, biz 4 kilodan beri 3 numara kullanıyoruz, oysaki 4 kilo ile uyumlu olanın 2 olması gerekir, 2 numara çok dar geliyor ve taşırıyordu. Biraz da deneme yanılma yöntemi ile doğru bez bulunuyor
TugceAna Mommyishome 17 aylık 12.700 kilo oğlan kilot bez aldık 6 numara sana bel lastikleri kaşındıroyor 7 alırız bi dahaki sefere ilk defa sleepy aldık bundan önce hep primaydı