Papatyannesi Aptamil mama bulamıyorum başka mama önerir misiniz sma öneriyorlar iyi midir kullananan aptamilden ona gelen memnun kalan var mı
Mom14 Papatyannesi canım bazı postlar aşağıda kalıyor o yüzden oluyo yada sorudugun soruyu bilmiyo olabilirler ondan cevap alamıyondur ben sma kullanıyorum memnun kaldım
Merve43 Papatyannesi sma da bebelac gold da gayet iyi mamalar bebeginiz küçükse küçük kutu alıp bi deneyin gaz ve kabızlık sorunu olmazsa devam edersiniz
Papatyannesi Mom14 doğrudur canım ben aptamil verdim ama bulamıyor eşim hiçbiryerde yok mama değişikliği de iyi değil demişler eşime bende kararsız kaldım napayım bimiyorum
MotherQueen Papatyannesi ilk çocuğum da golden goat kullandım memnundum gaz sancısı yapmadı keçi sütlü bazlı
SevcanDenizKorkmaz Papatyannesi sma oğlumda ishal ve yeşil kakaya neden oldu. Bebelac Gold kullanıyorum memnunum. Aptamil tadını sevmedi
Papatyannesi SevcanDenizKorkmaz benim oğlum da ishal olduğu için aptamil kabızlık yapıyor ver dediler sonra da alıştı ağzı arar oldu diye devam etmek zorunda kaldım aptamilde bulamamış işte
Esraabozdemir09 AhsenRana normal kiloyla ilerliyordu biz bıraktık artık mamayı . Şuan 18 aylık 13 kg gayet normal ilerledi kilomuz yani 🎈😊