Mom19 Deletedmom9 2 yaş benim kız 1 aydır mandalinaya sardı kendi alıp soyup yiyiyor genelde günde 2 tane suyunu emiyor sadece diğer soylularıni abilerine veriyor 😬😬
Deletedmom9 Mom19 Ay bende anlamadım gerçekten son zamanlar da mandalinadan başka bir şey yemez oldu ben iki tane yesem midem yanıyor bilmiyorum günde bir tane yeterli olur da önüne geçemiyorum. Soyması da güzel uğraştırmıyor bizde o da yok soyup tabağa koyup önüne vermem lazım.
Deletedmom9 NrYlmzTsr Anladım azaltmam gerekiyor. Mandalina demeyi öğrendi gelip gidip anne mandoş diyor bana kıyamıyorum keyifle yediği tek meyve diyebilirim ama dediğim gibi yediğinin ertesi günü hemen çıkıyor kızarıklıklar. Teşekkür ederim. 🌸
Mom19 Deletedmom9 He yok 🥰ufak tabaklar alt çekmecede oradan tabak alır üst çekmeceden örtüsünü alır soyar yer sonra abilerine zorla yedirir.Dun sabahta ikinci çekmeceyi nasıl çektiyse çıkardı içinde ne var ne yok kırıldı bak aklıma yine geldi.😬😬
Mom19 Deletedmom9 İştahı pek bı az geceleri uyanıp mama istiyor lakin ne süt içiyor nede başka birşey içiyor . Bende dedim tam yatma vakti muhallebi yapayım bı umut belki yer ki dogdugundan beri muhallebi öyle karisik şeyler sevmez yemez.Bide güzel yapmışım Allah için bı kaşık verdim peçete istedi vermedim belki yutar umuduyla sen git tabak al ona çıkar 🙄🙄🙄Gelmiş birde gösteriyor gülerek.😂😂😂😂
Mom9 Deletedmom9 her gün mutlaka bi tane muz yiyo kahvaltıda, gün içinde 1adet elma, armut, üzüm, cennet hurması, yer elması,mandalina, portakal bunlardan birini seçerek veriyorum
Poncikbirannis Deletedmom9 evet oylesi cok daha iyi tabiki ama yemeyince elden ne gelir. Bende en azindan vitamininin alsin biraz diyorum atiyorum mandalina limon sikacaginda sıkıyorum ekliyorum muhallebisine falan
Deletedmom9 Poncikbirannis Yemeyince mecbur alternatif aranıyor tabii iyi yapıyorsun böyle alır yine alacağı vitamini.
mom20 Deletedmom9 aynen tek sade yediriyorum Trabzon hurması ztn cok şekerli bi meyve oğlun cok sever kaşıkla yediriyorum
Keremtugra Deletedmom9 15 aylik oglum gun icinde yarim elma veriyorum yada yarim muz aksamda mandalina yada portakal nar kivi tabak hazirliyorum hepsinden az az yiyor
fatimaozel Deletedmom9 bir muz muhakkak yer ekstra portakal ya da elma mandalina günlük yemeye çalışır 24. aylık