Deletedmom9 Bebekleriniz günlük meyve miktarı ne kadar? 2 yaş ve üzeri olanlar özellikle, olmayan da neler verdiğini yazabilir. 🌸
Deletedmom4440 Deletedmom9 1 yaş 15 günlük nar ayıklayıp veriyorum, mandalina , portakal, muz , elma ve armut 🤷♀️
Mom987 Deletedmom9 2 yaşa yakın 21.5 aylık olur mu 😊 Kendi belirliyor mesela elma küçükse 1 elma oluyor bazen 2 dilim oluyor. Kuzu bitiriyor genelde. Meyve porsiyon olarak küçükse hepsini yiyor bazen 1 dilim de yemiyor. Keyfi biliyor
NrYlmzTsr Deletedmom9 hello Eda. Oğlum 28 aylık, günde 1 tane muz, elma mutlaka yer. Bazen çilek, portakal, mandalina, erik. Birer tane. Bunları dilimlerim koyarım.
Deletedmom9 Goktugmom_ Bunları ne kadar veriyorsunuz Peki? Mesela kaç dilim elma yada tam bir elma mı?
Deletedmom9 Mom987 Aklıma takıldı da benim geçen gün 3 tane mandalina yedi hepsini. Tabii suyunu içip kalanı atıyor sonra çenesinde kırmızı şeyler çıktı dedim acaba fazla yediği için mi normalde herhangi bir şeye karşı alerjisi yok.
Mom987 Deletedmom9 Ya belki çok yediği için olabilir. Benim ki 2.5 poratal yemişti aynı şekilde olmuştu. Popoda zaten pişik artmıştı. Sonra sorun kalmıyor alerji değil biliyorum.
Deletedmom9 NrYlmzTsr Hello, im glad to see u. Mandalina hiç birden fazla verdin mi üstte de yazdım biraz çok yedi kırmızı şeyler çıktı yada fazla verilmesinin bir zararı olabilir mi?
2prenss_annesieliff_ Deletedmom9 oğlum 2 buçuk yaşında sabah 1 elma yedi 1 muz Su an da 2 mandalina yedi sürekli veriyorum aksam a armut veririm
Deletedmom9 2prenss_annesieliff_ Mandalinadan kaynaklı bir sorun olmuyor dimi? Ya bilmiyorum kafama takıldı bu mandalina zaten asidik bir meyve ne kadar tüketilmesi gerekir?
Poncikbirannis Deletedmom9 27 aylık. 2 3 yemek kaşığı nar yiyor, 1 muz yiyor. Armut yiyor bir dilimde olsa. Mandalina portakal falan yediremiyorum, muhallebisine falan sıkıyorum anca öyle
Deletedmom9 Mom987 O zaman azaltmak gerekiyor çokta seviyor mandalina yemeyi ama önüne geçemiyoruz 3 4 zorlasa 5 tane yiyecek. Midesine de zarar verir diye düşünüyorum.
NrYlmzTsr Deletedmom9 u r so nice 😁 Fazla vermedim hiç çünkü yemez, ama dediğin gibi fazla yiyorsa o yapar. Asitli bişey olduğundan. Mesela oğlum kuruyemiş çok yerse hemen bacakları Benek benek olur
sirius Deletedmom9 19 aylık. Sürekli yemek istiyor malesef. Bir adet muz, yarım armut, bir adet elma, bir iki tane mandalina yiyor. Bir gün içinde hepsini tüketiyor bazen daha fazlasını 🤭
Poncikbirannis Deletedmom9 evet oylesi cok daha iyi tabiki ama yemeyince elden ne gelir. Bende en azindan vitamininin alsin biraz diyorum atiyorum mandalina limon sikacaginda sıkıyorum ekliyorum muhallebisine falan
mom20 Deletedmom9 günde sadece 1 tane meyve yediriyorum muz, Trabzon hurması veya cok nadir elma yer.
mom20 Deletedmom9 aynen tek sade yediriyorum Trabzon hurması ztn cok şekerli bi meyve oğlun cok sever kaşıkla yediriyorum
Deletedmom9 NrYlmzTsr Anladım azaltmam gerekiyor. Mandalina demeyi öğrendi gelip gidip anne mandoş diyor bana kıyamıyorum keyifle yediği tek meyve diyebilirim ama dediğim gibi yediğinin ertesi günü hemen çıkıyor kızarıklıklar. Teşekkür ederim. 🌸