Ozustaseyma Kızlar dışarı çıktığınızda bebeğinizin uykusu geldiğinde nasıl yapıyorsunuz?? Benim kızım asla uyumuyor kendi kendine 🤦🏼♀️
Cansu425 Ozustaseyma battaniyede salliyoruz rezil oluyoruz 😂😂 katiyen uyumuyo ortaligi yikiyo hic biryere zevk alarak isteyerek gitmiyorum dun kuzenimin dogum gununu kutlayalim dediler cay bahcesinde illa gel diye tutturdular gittim annemle teyzem salladi herkezin icinde utaniyorum bende mama verenlerle sallayanlar ayni kotu annelik mertebesinde goruldugu icin icime islemis artik uzuluyorum
AHFKASAP Ozustaseyma Hiç bi yere gitmiyorum 😂😂 çünkü biliyorum uyumayıp ağlayacak gitsem de bişey anlamayacağım. 4 aylık olmasını bekliyorum uyku Eğitimi için 🤷♀️
SerpilAkbulut Ozustaseyma kucagimda pispislarsam uyuyor o konuda rahatım şükür ya da bebek arabasında uyuyor 😍
Ozustaseyma Cansu425 biz de dün arkadaşlarla kır bahçesine gittik öğlende uykusunu almıştı halbuki kızım uykusu geldi hamak vardı ona koyduk farklı yerde ya anladı uyumuyor bu arada evde hamakta uyur battaniyeyle salladık uyumadı arabaya gittik mememi verdiğim gibi uyudu ama meme ağzından çıkınca uyanıyor hemen hiç arabadan inmeden direk eve gittik eve gidene kadar öyle kucağımdaydı sonra dedim ki gezmek senin neyine 😂😂
ALYASNB Cansu425 halt etmiş o mertebeyi koyanlar. Yalnız değilsin canım hiçte utanma , kendini bilmez insanlar için🙏
GmzSnn 🤗 uykusu geLdğinde durmaksızın arabayı sürüyorum durduğum an ağLar durmazsam 5-10 dk uykuya geçer 😂 oğLum güzeL spor yaptırıyo geçen bi hızma aLam dedim tamda uyku geLmiş arabayı durdurmamLa ağlamaya başLadı bende çıktım 10 dk yürüdüm uyudu döndüm aLışwerişime dewam ettim yanlız ben aLışweriş yaparken de duruyosam iLeri geri sürüyorum uyanmasında beni yormasın diye oda uyanmıyo böyLeLikLe
domatesim GmzSnn eşim çocuk ağlıyor deyip dakikasında Bebek arabasından çıkarmazsa ben de öyle yapıyordum 😁 halbuki 10 dakika hızlı Sürümce hem gazi çıkıyor hem uyuyor 😆
GmzSnn domatesim aynen yok bnmkide der wwr kucağıma diye keLimesi bitmeden ben tur bindirip yanına tekrar geLirim 😂😂
Cansu425 gokcetugce öylede cocugu uslu olanlarla bekarlar anlamiyor maalesef keske alistirmasaydin direk soyledikleri. İlk bir ay cebellestik zaten sallamamak icin ama olmadi iste
Cansu425 Ozustaseyma aynı bende boyleyim nasil kiziyorum kendime benim aglama krizi tuttumu eve girene kadar agliyor bende agliyorum ne isin var otursana mis gibi evinde diye buyuyunce disari cikmak istesin ozaman da ben aglicam 😂
GmzSnn AHFKASAP ben 4 ayı bitircek çoktan werdim eğitimi şükür akşam bizLe uyur sabah bizLe uyanır 🤗 gndüzde sık sık uyutmam her uyuması o yüzden uzun oLur
domatesim GmzSnn iyi de spor yaptırıyor hem 😆 eşime bak kuş deyip koşarak uzaklaşıp bebeği uyutup geri döneceğim bi daha ki sefere 😆
renkliruya Bebek arabasına koyunca uyuyor, arada hafif hafif sallıyorum.. Bazende kucağımda uyutup arabaya koyuyorum.. Maşallah dışarıda çok rahatız.. Ben gezmeyi çok sevmiyorum ama oğlum maşallah dışarıyı çok seviyor hemen uyuyor..maşallah diyeyim.. 😊
AHFKASAP Ozustaseyma Valla mecbur paraya kıyıp Online danışmanlık almayı düşünüyorum 😂😂 yoksa ben de beceremem hayatta