gigibjk Kızlar az once balkona çıktım kizim 8 aylik cok hareketli bir bebek cok minik lastik bir toka ile ön saçlarını toplamistim almis yutmuş oğurunce Anladim su verdim bol bol birde:( bisey olurmu plastik cisim ve ufacık birseydi
Organiktavuk gigibjk en korktuğum şey bilgim yok başıma gelmedi canım başına gelen arkadaş varsa yazar ama hastaneye gitseniz iyi olur kağıt vs çıkıyor lastik toka sorun olabilir
gigibjk Organiktavuk cok ufak plastik toka aslına kakasina bakcam bugün ins kakada cikar çıkmazsa zaten gitcem ama belki yaşayan olmuştur ya yazar diye bekliyorum
AlyaBademm gigibjk benim kızımda sürekli bir şeyler atar ağzına dikkat ettikçe almaya çalışıyorum ama gözümden kaçtığı da oluyor ama mutlaka kakasindan çıkıyor. Sizinki de çıkar insallah
Melindaninannesi gigibjk minik şeylerin kaka yoluyla çıkması bekleniyor genelde bildiğim kadarıyla. Kakasını kolay yapması için zeytinyağı, kuru kayısı falan verebilirsiniz belki o geldi aklima
Smyrnaasimrani Mom9 korkutmayin benim kızım da yuttu hiçbir şey olmadı kakasindan çıktı. Ben küçükken ohoo neler yutmuşum her şeyde hastaneye koşacak olsak nefes alamayiz
Deletedmom4440 gigibjk minik birsey o lastik tokalar doktorda doğal yolla çıkarmasını bekler ama kızınızın rahatsiz olduğunu görürseniz hemen acile gidin