mihrosum Neib vardı kuzum ever dolunay. Gecendede boyle olmustu ama hıc kalkıp oturup oldugu olmamıstı
Erencinarinannesi mihrosum benimkide son zamanlar da 8 de yatıp 5 de kalkıyor sonra bir saat ağlayıp 6- 6:30 arası geri yatıyor sonra ben onu 8-9 gibi kaldırıyorum napmaya çalıştığını anlayamıyorum 17 aylık benimkide
Sademm mihrosum ah inanmıyorum ya 2 gecedir bizde aynı durumdayiz önceki gece 2 de uyandı oturdu 3bucukta uyudu dün gece 5bucukta uyandı 7 de uyudu deli olucam hiç böyle degildi ya bide 11 de uyuyor yani erkende yatmıyor
Erdeminannesi19 mihrosum bu tamamen huy meselesi oğlum 22 aylık hala bazı geceler kalkar sanki uykusunu tamamen almış oturur 2 saat sonra tekrar uyur 😂
Sademm Erdeminannesi19 yapmayın 14 ayligiz hiç böyle degildi Sabaha kadar uyurdu mizirdanmasi hariç tabi ama böyle uyanıp 2 saat uyumamasi deli oluyorum resmen 2 gecedir böyle
Eminos mihrosum canim ben yasadim dis donemlerinde oglum 3 saat uyumazdi sadece buydu sıkıntımız ne ates ishal huysuzluk hic biri gece kacta uyandiysa 3 saat uyumazdi
Mom090 mihrosum yok nerde benimkide mama içiyordu 10 aylık bile kesintisiz uyuyordu şimdi gece kalkması bitti gece 12 de yanımıza gelmek istiyor ama gelince sürekli dönüyor ve sürekli mızıldıyor uyutmuyor sabaha kadar hiç anlamadım neden böyle büyüdükçe bozuldu uykusu 🤷🏼♀️
Mom090 mihrosum bizim dişler tamamlamdı sadece en arka azılar çıkmadı ama erken onun içinde bilemedim 🤷🏼♀️ İyi bari kaynağı belli olmuş
Eminos mihrosum olabilir kolay cikartsin insallah ben oglumu alip oturma odasina giderdi odasina gecince oraya gittim filan ışık acmadim gece lambasinda oturduk yattik oyle geçirdik sadece arka azilar var
Emirinannesi123 1 yaş atağı olabilir annesi benim oğlumda 9 da uyur ve 1 yaşında kendisi de bu aralar geceleri kalkıyor uykusunu almış deli oğlan gibi sırıtıyor dolaşıyor baktim ki atak dönemindeyiz 😂