gizem_gzm Papatyam aynen işte bende işe başladım o yüzden sordum annem minik suluk la vermiş biraz ama ikinci verişinde almamış avent biberondan da almadı alıştırma bardağından da
gizem_gzm Nekwa geniş ağızlıklı derken hangisi oluyor acaba evde bi tane wee silkin Uçlu alıştırma bardağı ve bi tane de suluk var ucu sert plastik 3 delikli
gizem_gzm Bitterimsade benimki de avent almadı işte medela da almazsa o kadar para verip risk işte tabi yeter ki alsın da bilemedim yine de
Cuucum gizem_gzm benimkiiii, avent kullandım bi süre aldı sonra reddetti, nuk un kauçuk başlığı ile verdim onu aldı
gizem_gzm Cuucum nuk un kauçuk uçlu olanı da eczeneden mi aldınız ? Ben iki yere baktım bulamadım da daha önce de duymuştum çünkü onu deniyim bari bide
Cuucum gizem_gzm yok eczaneler satmıyor, normal bi bebek ürünleri satan dükkandan aldırdım ama civilde De var diye hatırlıyorum ya da netten bakın
Littlemisssunshine gizem_gzm materni flow cup aldım canım. Ben de işe başlayacağım ve kesnlikle biberondan süt içmiyor. Sadece mememden içiyor kızım. Ama bu kaşık biberondan yalaya yalaya içiyot