aysegull Ozlem0009 sanırım bir Aralık öyle oluyor oğlumda sizin zaman gibi başladı 3 ay 25 günlük ara ara devam ediyor
Ozlem0009 fatima onada alışırsa yandım ben,evde yalnızım nasil sallarım sonra ,ilk oğlumda yapmıştık bi kac kez alıştı sonra ondan baska birşeyde uyumuyordu
Ebeoz Ozlem0009 3 ay 10 gunluk kizimla delirmek uzereyim. Uykusu geldiginde uyumak yerine ciglik atiyor. Gunde 7-8 saat uyuyor. Kalani aglayarak kucakta geliyor.
Ozlem0009 Ebeoz benimde aynen öyle cnm artik bazen okadar yoruluyorumki Nerede hata yapıyorum diyorum geceleri cok uyaniyor artik uykusuzluktan bitmiş haldeyim
Rabiays Ozlem0009 hamağı var canım onda ama çok huysuzlanınca ayağımda sallıyorum en rahat ettikleride o
Deletedmom324 Ozlem0009 zaten hergun ayni saatlerde uyumuyor :) ornegin dun sabah 7 de kalkti bugun 8 de. Degisiyor. ben sadece uyku araligini tespit etmis oluyorum. Bence bir deneyin. Birsey kaybetmezsiniz ne de olsa :))
Yaserinannesi Ozlem0009 bizde 6.aya girdik 2hafta öyleydi ama şimdi düzeldi çok şükür geçiş dönemidir herhalde
Balannesi Ozlem0009 10.aya girdik maalesef hala öyle uyumak istemiyor son ana kadar direniyor herşeyi denedim ama olmuyor🤷🏼♀️
Nigarkaara Ozlem0009 Ozlem0009 dalga geçiyorsun sanırım bebeklerin yorgunluğu sokak sokak gezmeklemi oluyor. Fazla uyanık kalınca fazla hareket ettirin e uyku vakti geçince vs vs. Neyse kime anlatıyorum ki
Ozlem0009 Nigarkaara canim bende şaka yapmistim zaten senin espiri anlayışın yoksa ben ne yapayım sen bence yorum yazma be canim
Nigarkaara Ozlem0009 insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor bence sen şaka yapma vede cvp verme abuk sabuk
Ozlem0009 Nigarkaara canim duzgun konus benimle abuk subuk falan ne oluyor sen galiba beni yakİn kankanla karıştırıyorsun işine gelmiyorsa cevap yazma canim senden başka herkes yardımcı olmus bana zaten sorun sende
Nigarkaara Ozlem0009 ben senin kankanmıyom bana şaka yapıyon verdiğin cevaba göre cevap alırsın işine bak