SaremAselim_0817 canım hiç korkma bir dönem ben de bunu yaşadım ilk gün usutuyor diye düşündüm daha hava sicakken UFO yaktım deneme amacı ile gece yine isedi yatmadan süt verirdim onu kestim gündüz meyve suyu vs azalttım yine isedi derken her şeyi denedim 3 4 gece üst üste isedi derken bir sabah konuştum bak oğlum sen böyle gece tuvaletini kacirirsan karnın üşür hasta olabilirsin ayrıca uykun da bölünüyor cisten rahatsız oluyorsun gece tuvaletini yatağa yapma tamam mı dedim tamam dedi ama gram umudum yoktu . O gece yatmadan 1 saat önce verdim sütünü normalde uyurken içerdi yatağa girmeden hemen önce çişini yaptırdım yatırdım yanıma altınıza da çarşafı üst üste serdim eminim çünkü iseyeceginden ama isemedi 🙈 hatta ondan sonra hiç isemedi. Bazı dönemler neden bilmiyorum çocuklar bunu yapıyor . Arkadaşlarla konuşmuştum onların çocukları da yapmış ara ara artık usutuyorlar mi gece korkuyorlar mi gunduz oyuna mi dalıyorlar yoksa başka sebepten mıdır bilmiyorum ama bunu her anne yaşıyor bir dönem bence . Tek önerim beze geri asla dönmeyin.