AylinYalin Merhaba Anneler benim bebegim 13 aylik ve artik odasini ayirmak istiyorum. Sizce daha erken mi? ve odasi hemen bizim odanin yan tarafinda uykumda kus uykusu gibi bide odasini cok seviyor. Bana bi fikir verebilirmisiniz ?
Hll20 AylinYalin bizde 13 aylgz abisinin odasna alasm var ama biraz daha bekleyecegim. Eger gece uyanmasi yoksa ayırabilirsiniz bence.
Happygirl8 AylinYalin ben 2 yaşında ayırmayı düşünüyorum bi kitapta o zaman ideal diye okumuştum 🙆♀️
hunilimomm AylinYalin ben 15 aylık falandı ayırdığım da odasını seviyor hatta hadi yatağa dediğim de kosa koşa gidiyor odalarımız karşılıklı ağladığında felan duyup direk gidiyorum bazen ağlamıyor direk yanıma geliyor 😂
denizesintim17 AylinYalin 6 buçuk aylıktı ayirdim her uyandırın da duyuyorum. Bu çocuğun musaitligine de bağlı meme bağımlısı size aşırı düşkün se zorlayıcı olabilir denemeler yapabilirsiniz gözlemleyip ona gore bir yol çizersiniz. Her uyandigin da emzirip uyutabiliyorum ben.
Ecembutun 13 aylıkken ayırdım bende önceleri gündüzleri yattı odasında, sonrasında geceleri odasını seviyor sorun olmadı hiç
AylinYalin Ecembutun bizim tek 1 tane yatagimiz var tekerleksiz bide koridora sigmiyor mecburen sokup tekrar takmak her seferinde zor olur 😅
Dgndrmz AylinYalin 4,5 aylıktı canım ayırdıgımızda. Büyümüş bebeğiniz her türlüde sesini duyurur zaten kendini hazır hissediyosan ayır bence ilerde daha zor olur cunku
Aselbuk 2 yasina giricek bizimkiside bende yazin ayiricam emmeyi biraktirdiktan sonra geceleri hala cok sık kalkıp emiyo odasida biraz uzak bi mutfak var arada yatak odasida icte diyamam diye cok korkuyorum cesaret edemiyorum hic
Vanilya AylinYalin Doktor 6-9 ay arası ayrılmalı yavaştan dedi bize ama ayıramadım ben çok zor benim için şu an. 8 aylık kızım
Aselbuk AylinYalin bnde oyleyim esim istemiyo bnimde bi ara cok istedim o istemedi simdi soguk diue kiyamiyom