Asli35488888 File351047 ben de çok yaşadım ilk beş ay . Her türlü bağlama taktiği denedim olmadı . Can bebeye geçtim inanın ne tasma ne sızdırma . Boşa bi sürü para vermişim primaya . Elimde atlet yıkamaktan yorulmuştum
File351047 Asli35488888 bende aynı durumdayım 10 gündür elimde yıkıyorum. Bir de o bezi deneyeyim teşekkür ederim
Mirage91 File351047 Biz doğduğu günden itibaren premium care kullandık 2 kere enfeksiyon geçirdik, akıntısı geldi zaten arada sırada sızdırıyordu doktor en son bezi değiştirin dedi molfix önerdi molfix te pişik yaptı en son sleepy e geçtik ne akıntı var ne sızıntı çok memnunuz.
EsraEge File351047 merhaba. Ben de oğlumla geçen ay böyle bir sıkıntı yaşadım. 5 numara premium care kullanıyorum. Bacak arasından kaka çıktı defalarca, yenidoğan gibiydi resmen. Bir çok gece çişi çıktı. Sebebini bende bilmiyorum. Gece yatarken külot beze geçmeyi düşünüyorum.
File351047 EsraEge bende 4 numara kullanıyorum sırtından çıkıyor. Küçük geliyor diye 5 numara aldım onda da aynısı oldu tekrar 4 numara döndüm. Bezin ön tarafı tertemiz kaka sırtından çıkıyor
Sinemes File351047 3 ay boyunca premium care kullandık. 2. Ayından itibaren kaka ve çiş sızdırmaya başladı. Şuan prima yenidoğan kullanıyorum, emiciliği harika diyebilirim. 1 kere kakasını taşırma yaptı, o da kızım çok hareketliydi o an anakucağında😂
minnakmommy File351047 ben de ilk 6 ay pure kullandım şuan evy baby kullanıyorum çok ama çok memnunum pişik yapmadı sıkmıyor bayağı sırta kadar kapatıyor diyebilirim ve gayet uygun birde tavsiye ederim
elifiii File351047 kac kilo ve kac numara kullanıyorsunuz? Premium care kullanıyorum 6 numara 12 kg oglum. Kaka yaptıktan sonra bisikletine binerse yanlardan taşıyor bizde de. Sık sık olmuyor ama beden problemi yasıyor olabilirsiniz.
File351047 elifiii 10 buçuk kilo 4 numara bez kullanıyoruz sırtından çıkıyor. Oturarak kaka yaptığı için mi oluyor anlayamadım.
elifiii File351047 10,5 kg 5’e geçebilirsiniz aslında . Bir de oturarak yapıyorsa o da taşmaya sebep oluyordur. İşaretleri takip edip yapar yapmaz değiştirmek gerek.