Asyaninannesiii Merhabaaa :) Temmuzun kaçında doğdu bebişleriniz - kaç kilo doğdu ve şuanda kaç kilolar?? 🌸 kızım 9 Temmuz ‘da doğdu. 2980 idi kilosu 2 haftaönce 7 kilo 20 gramdı. ( yoğun bakımda 60 gramda kaybettik biz 2920 kaldık)
Unknown Asyaninannesiii Merhabaa ☺️ 11 Temmuz - 4 ay 22 günlük 3290 doğdu , 4. Ay başında 8 kiloydu. 👶🏻
Atomkarinca Asyaninannesiii bi tek biz minnosuz ya 17 temmuz 2800 doğduk 2700 hastaneden çıktık 4. Ay kontrolunde 6300 kg kız bu arada bebeğim sadece emiyo
Asyaninannesiii Unknown @psikolog-anne maşallah erkek bebekler kız bebeklerden önde sanırım boy kilo olarak
Unknown Asyaninannesiii Biraz genetikte oluyor sanırım. Bende eşimde bebekken baya besili dana gibiymişiz.😁
Asyaninannesiii Atomkarinca maşallah bence gayet normal benim kızım hiç tutmadı diyebilirim 1 bucuk ay sütümü sağdım sonra sütüm birden kesildi. O günden beri sadece mama. 3 aydan sonra su vermeye başladım az biraz. Ve Bu ayın içinde ⅔ defa da tadım yaptık o kadar.
Bilcans Atomkarinca biz de 17 Temmuz doğumluyuz. 3 kilo doğduk biz de 4. Ay kontrolünde 6300 çıktık 🙄 doktorum mamaya başlatmadı çok hareketli gördü gerek yok yetiyor demek dedi. Siz de anne sütü mü sadece?
Asyoskom- Atomkarinca merhaba benimki de kız bizim de 4. Ayda 6500 idi doktor gelişimi iyi diyorsa kasmayın (tombis veya zayıf) önemli olan sağlık😇🙏🏻
Asyaninannesiii Unknown estagfurullah :) genetikte olabilir ama mesela ben ay ay bakıyorum örnek veriyorum bu ay 4 aylıkken diyor ki erkek ortalama 6 bucuk kız ortalama 6.200 diyor kilo alımına ondan dedim 😍
Unknown Asyaninannesiii Evet erkeklerin daha önde oluyor boy ve kilo gelişimi. Sağlıklı olsunlarda ☺️ Kolumuz kopuyor hele kucak istiyor şimdi bolca..🥵
minik_koalam Asyaninannesiii 4 temmuz 2860 doğdu oğlum. 4.ay aşısında gittiğimizde 7200 Dü. Şuan kaç kilo bilmiyorum 🤷♂️
Keremikoom Asyaninannesiii merhaba bizde 8 temmuz doğumluyuz doğduğunda 2700 kg en son 4. Ay kontrolde 6400 kg çıktı erkek bebek anne sütü alıyor toplamda 15 gün kuvozde kalmıştı anne sütü +mama verilmisti iyiyiz çok şükür sağlıklı olsunlar yeterli 🙏🙏🙏 ilk zamanlar çok sıkıntı çekmiştik solunum sıkıntısı enfeksiyon sarılık böbrek büyümesi Allaha şükür geçti bitti 💪💪💪
Sdfarh Merhaba benim oğlumda 6 temmuz doğumlu . 2800 doğdu ama ertesi gün 2500 e düştü . Sadrce anne sütüyle besliyorum 4.ay kontrolünde 6000 di . 3 gün sonra 5 ay olacak bakalım doktor ne diyecek . Sanırım 2 hafta sonra ek gıdaya başlatacak
Asyaninannesiii Sdfarh maşallah sadece mama içenlere genelde 5. Ayının içinde başlatıyorlar. Mesela biz baslıcaz
Esranur Asyaninannesiii 11 temmuz da doğduk suan 4 ay 22 günlüğüz 2290gr doğdu 4 ayın basında 8 kiloydu suan kaç bilmiyorum 🤷♀️ 🥰
Egeliii Asyaninannesiii merhaba benim 9 Temmuz saat 20:19 da dünyaya geldi oğlum 😍3450 doğdu 3150 ye düştü sarılık sebebi ile şimdi 7kilo 150 gram civarı boyu 65 cm