Emirin_Annesi10 Kızlar 54 günlük bebeğim var ve ilk gündem beri geceleri 2 saatte 1 emzirmeye çalısıyorum. Ailemin yanındayım annemle aynı odada kalıyoruz bana yardımcı oluyor beşik sallama vs. İlk zamanlar anneme güvendiğimden olsa gerek o kaldırıyodu emzirmeye kalk hadi diye. 1 ay geçtikten sonra geceleri nasıl huzursuz ve aklımda çocukla yatıyorsam emzirme saati gelince bilinç altım uyarı veriyor sanırım ve uykusuzluktan yastığı pış pışpışlamışım. 1 kaç kez bunun farkına kendim de vardım. Uyku uyanıklık arası battaniyeyi kucağıma alıp pışpışlarken buldum kendimi yani daha doğrusu kucağımda oğlum var sanıyorum ben o uyku halinde. Gözümü açıyorum bakıyorum çocuk beşikte 🙄😴 estagfurullah allahım koru deyip besmele çekip çocugu alıp emziriyorum. Artık korkmya başladım. Hatta 1 2 kez çocugun emzirme saatini böyle geçirmişim alarmı kapatıp yastığı yada battaniyeyi pışpış yapıp (güya emzirmişim) öyle uyumuşum. Sizce ne yapabilirim evime geçince yine böyle olursa diye korkuyorum 😭
Ruveyda Emirin_Annesi10 zamnla alısıyosunz bende ılk cocugumda oleydım snra düzeldi emzırdım zanndeyodum dyorum ne ara yatrdm fılan dye bole kafayı yemıs gıbı olyo ınsan ama
SinyorinA Emirin_Annesi10 merak etme canm alisiyorsun ilk zamanlar bende ruyamda emzirip yatiriyordum cocugu sonra uyaninca bakıyordum cocuk besikte acaba gercekmiydi degilmiydi diye dusunup duruyordum cok normal boyle olmasi ☺
Rrabis12 Emirin_Annesi10 hiç endişe etme alışıyorsun benim oğlum şuan 5 aylık ve işk zamanlar eşimi uyandırıp Çocuk nerde diyip ve battaniyenin altında çocuğu arıyordum sonra bi bakıyodum beşiğin içinde bir kaç defa bende alrm çaldı ve alarmı kapatıp uyumuşum bi uyandım sabah 4 çok vicdan yapmıştım ama inan bunların hepsi geçici bu yüzden hiiç kafaya takıp endişe etme ☺️☺️
Muzmindertli Emirin_Annesi10 çok az kalmış bu durumunuzun geçmesine 😄 sanırım her annede oluyor başta. Yerde yastıkların altında bebek arıyordum bende. Bir kere de kusmuş diyip yastığın kılıfını çıkardım elimde kendime gelince gülsem mi ağlasam mı diye şok olmuştum 😄 yastık yorgan pışpışlamalar yatağın içinde oturup uyumalar emzirdiğimi sanıyorum o ara 🤣 tatlı hatıra kalacak emin olun
Emirin_Annesi10 Ruveyda ya evet emzirdim sanıyorum hatta bebek beşikte mızırdanıyo diyorum ben bunu emzirdim nie huysuzlanıyo acaba diyorum. Annem bazen beşiği çekip sallıyo bebek mızırdanıp duruyomus emzirdinmi dio bana uyku arasında bnde he anne demin emzirdim diyomuşum. Valla kafayı sıyırdım sanırm inşallah geçer
Emirin_Annesi10 Rrabis12 ahahah kız onu bende yaptım battaniye içinde çocuk aradım geçen gün. İnan çok yardımcı oldun yorumunla canım. Gerçekten kendimden korkuyodum artık 😒
SinyorinA Emirin_Annesi10 ciddi canm 😅 hatta oglum 8aylik bazen gece cok uyanıyor hala da dusunuyorum ben bunu 2saat once emzirmemismiydim acaba niye uyandi diye 🙈😅
Emirin_Annesi10 SinyorinA 😂yaa kıyamam gerçekten annelik çok kutsalmış. Bide yukarıdaki arkadasın dediği gibi emzirdim sanıp uyuya kalınca vicdan yapıyorm triplere giriyorum falan 😭 ahh analık ahh emekler
Emirin_Annesi10 Muzmindertli yaaaa gerçekten mi valla kendime bu kadar yandaş:bulacağımı sanmıyodum yalnız değilmişim diye kendimi avuturum artık😒😂
Eylulunannesiiii Bende ilk zamanlar öyleydim uykudan uyandığım zaman kucağımda bebeğimi emzirir gibi aman düşürmeyim yerine yatırıyım falan diye kucağımda bebeğim varmış gibi tutuyordum boş boş bir bakıyordum bebeğim beşikte bu 1 ay kadar sürdü sonra düzeldi merak etme yanlız değilsin hepsi geçici delirmedin yani 😁
Emirin_Annesi10 Eylulunannesiiii yaa hahahah valla tam emin değilim ama sanırım bende kucağımda tuttuğumu düşünüp kollarım o halde uyandım bikaç kez. Bide insan emin olamıyo ha rüya mı gerçek mi die ayrım yapmasıda zor😂😂
Uveecim Zamanla alışılıyo uykusuzluğa canım merak etme. Bende uykusu ağır insanım ya duymazsam diye korkuyodum şimdi diken üstünde uyumaktan emziğini çıkarsa duyuyorum. Mümkünse yataktan çıkıp da emzir daha rahat edersin yatakta insan hem uykusu açılmıyor allah korusun dalarsın fln. Ben beşiğinden alıp odasına geçiyorum ordaki koltukta emziriyorum geri yatak odasına götürüyorum bir de her kalkışımda saate bakıyorum. Allah yardımcın olsun ☺️
Emirin_Annesi10 Uveecim kız emzirme meselesi değilki emzirdim sanıp hayalleniyorum😂 kucağımdayken uyumak ayrı mesele kucağımda hiç bebek yokken kucağını öyle var gibi tutmak ayrı😂 tam huni takmalık
ilkgozagrimmmm Emirin_Annesi10 Benim uykum çok ağırdır. Bir kez annemdeyken çocuk ağlamış artık nasıl bir uykusuzluğum varsa duymamışım annem dışarıdan duymuş o söyledi uyandırdı. O kadat vicdan yaptım ki nasıl duymam diye. Sonra kendi evime geldiğimde duydum emin ol duyuyorsun. Rabbime emanetler dua et yat duyarsın merak etme . O korku yinede oluyor 3 aylık benimki yine bile korkarak yatarım ama duyuluyor
Emirin_Annesi10 ilkgozagrimmmm ay inşallah duyarım canım ya gerçi eşim askerde evime gittiğimde çocuk yaklaşık 5 aylık olacak ozamana düzelir sanıyorum. Allah yardımcımz olsun büyük sorumluluk
ilkgozagrimmmm Emirin_Annesi10 benim bebeğim çok gazlı bir bebekti sürekli ayakta gezdirirken.Kendi kendime sallanmaya başladım ayakta artık baktım bebek yokkende 😀 uykusuzluğada alışıyor vücut zamanla
Emirin_Annesi10 ilkgozagrimmmm yaa seninki daha kötü bide düşünsene eşin seni öyle uyku halinde ayakta sallanırken görüyo 😂😂😂😂
Uveecim Emirin_Annesi10 😂😂 ay güldüm canım dediğine haklısın ben başka türlü değerlendirdim. Seninkine nasıl bi çözüm olur bilemedim😂
cottoncandy İlk zamanlar bende de oluyordu. Emzirmek için alarm kuruyordum, alarmı kapatmışım uyku sersemi. Sonra da bebeğimi emzirdiğimi sanıp geri yatmışım, eşim uyarmasa haberim bile olmayacaktı 🤣 Uykusuzluk yüzünden bilinç bulanıklığı oluyor haliyle.
Emirin_Annesi10 cottoncandy kıyamam canım tek değilmişim gerçekten sevindim. Yoksa vicdan yapıp delirdiğimi sanıyodum