Elzanesr Kızlar bebeklerim 6 gündür küvezde 33+5 de doğum yaptım 36 olunca çıkmalarını istiyorum çünkü gereksiz bekletiyorlar alabilir miyim?
Ruveyda Elzanesr bende 34 le dogum yaptım muhakkak bıseyı vrdır yanı gerkesz yere yatrmzlar hemde erken dogum yapmssnz
Elzanesr Hunilianne canım hiç bi problem yok diyorlar cihaza da bağlı değil tamam haftasını beklese sonra alamaz mıyım?
Elzanesr Mom19 doğum yaptıran doktorum bile dedi niye aldıklarına anlam veremiyorum diye yenidoğan doktoru aldı bu kadar bile çok diyo
Mom19 Belki o haftaya gelinceye kadar taburcu ederler.İmza atıp çıkarabilirsiniz ancak bebeklere birşey olursa sorumluluk size ait oluyor .Belki emme refleksleri yoktur.Belki solunum sıkıntıları vardır yada önlem amaçlı tutuyorlardır. Elzanesr
Ceyda233 Elzanesr kilosu yüzünden bekletiyor olabilirler allah korusun belki çıkartsanız evde bir şey olacak dua edin ne zaman sağlıklı olurlarsa o zaman çıksınlar çok zor biliyorum ama çıktıklarında başlarına bir şey gelirse daha çok üzülürsünüz sabredin boşa diye bir şey yoktur ki doktorlar korona döneminde gereksiz yere hastanede tutmak istemezler
Mom62636362 Elzanesr Hiçbir bilgi vermiyorlar mı? İmza atarak çıkartmayı deneyin isterseniz. Bebekleriniz daha çok küçük, tutmaları o kadar da garip değil
Elzanesr Mom62636362 Bilgi veriyo ama 36. Haftada falan çıkarsa bari normal bir bebek 40 haftada doğar o kadar durur burda hafta tamamlamak için diyo
PudraKokusu Bnmkinide 37ye kdr tuttular birseyi olmasa bile insan o riski goze alamiyor, yapcak bisi yok ne yazikki, siz bol bol dinlenin cikacagi gunu sabirla bekleyin
Elzanesr PudraKokusu kaç kiloydu çıktığında? Bana diyo ki hemşire normal bi bebek 40 haftada doğar 33+5 de doğum yaptın 7 hafta bekle diyo ikiz bunlar ve 36 olup girmeyen çok var 36 verseler bari
Mom62636362 Elzanesr olur mu öyle şey hiç ya, devlet hastanesi ile görüşüp nakil aldırıp oradan taburcu ettirmeyi deneseniz? Benim aklıma böyle bir yöntem geldi de.
Elzanesr Mom62636362 öyle mi yapayım canım? 36 yı bekliyorum sonra ya dediğini yapayım yada kağıt imzalarım emme tamam solunum tamam diyo ama 40 hafta olana kadar dursunlar doğum o haftada diye böyle saçmalık olur mu?