1papatya Bebeğim gece güzel emip uyuyor ama sabah emmek istemiyor. Mesele 6 gibi emip uyuyor şuan saat 10buçuk oldu veriyorum emmek istemiyor. Bebeği böyle yapan var mı acaba normal mi ben acıkmıştır artık diyorum ama almıyor 🤷🏻♀️
Kayram2808 1papatya yapiyo valla az önce korktum 4 saat oldu emmedi verdim azina ağladı bağırdı çekmedim zorla emzirdim 2 3 gündür böyle delircem
Esraeso 1papatya merhaba benim bebegimde öyle bu aylarda meme reddi oluyor hemşireme sormuştum meme reddi olur bu aylarda dedi
1papatya Seher312 ya nedense sabah böyle yapıyor pısetine koydum oyun oynuyor acıkmadı heraldedicem de saat de geçiyor
Esme 1papatya Kayram2808 reddi 🤦🏽♀️ Ben de yaşadım ne yaptıysam sabahları emziremedim bir ay boyunca sağıp verdim . Teklif etmeyi bırakma canım ağlatmadan inatlaşmadan teklif et memeyi almıyoSa sağ kaşıkla ver biberona alışmasın hepten kaybedersin çocuğu . Benim bir ay sürdü sağdım verdim . Gece sorun yoktu emiyodu . 4. Ayda normale döndü çok şükür . Şuan 5.5 aylık
1papatya Esme sabahları yapıyor sadece biberon versem bile onu da almıyor ki. Ama acıkınca ağlaması gerkemez mi ağlamıyor da. Emzirirken ağlıyor evet istemiyor hatta yutkunurken zor yutuyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kayram2808 Esme ne kadar surcekki böyle ,dün sagip biberonla vermistim🤦♀️ kafami allak bullak etti iyice birakcak diye korkuyorum ya
Deletedmom_29 1papatya 3 ay 19 günlük. Bu aralar genelde sabah 6 7 gibi uyanıyor emiyor sonrasında uyandığında 10 - 11′de emmek istemiyor oyun oynuyor sonra canı istediğinde emiyor bence bu meme reddi değil acıkmıyorlar
Ela2008 1papatya benim bebeğimde 3 ay 17 günlük sabahları cok mızmız hatta 9 bucuk gibi uyutmak için uğrasıyorum uyuyor bir uyanıyor çığlık çığlık aglıyor 15-20 dakika emziremiyorumda neden böyle uyanıyor anlayamadım
Ela2008 1papatya galiba çünkü bu kadar huzursuz değildi 3 aya girdigimizden beri böyle daha huzursuz 😰😢napcagımı şaşırdım
Smy16 1papatya 3ay 20 günlügüx bu hafta bizimde öyle hep gece güzel emiyo 6 7 gibi emiyo 10da uyandı ama emziremiyorum atak dönemindeler sanırım ondan diye düşünüyorum